| MyMindRules a întrebat:

Pe voi ce va maturizat?happy

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
am cunoscut necazul de mica, la 13 ani mi-a murit o sora de 18 ani/la 16 a murit tata/mama o luase razna, dar si-a revenit, toate astea au facut din mine un copil puternic, la 18 ani aveam propria familie/la 20 de ani aveam 2 ingerasi/o casa/un sot iubitor si un loc de munca, familia o am de 25 de ani pe 23 aplirilie facem nunta de argint asa cum se zice din batrani..astazi, nu stiu cate fete ar putea sa faca fata asa cum am inceput eu de tanara, dar nu am nici cel mai mic regret ca am facut acest pas. viata/greutatile/bucuriile/boala mea, m-au facut sa reflectez mult mai mult si sa iau decizii mult mai calculate.
O zi frumoasa sa aihappy

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Dorinta de a face ca lucrurile sa fie altfel.

| carminaburana43 a răspuns:

Cind am devenit mama a fost prima treapta de maturizare, a doua treapta a fost moartea sotului.

| mihaelaa18 a răspuns:

Bunahappy
Pot spune ca ma maturizat pierderea unei persoane importante din viata mea.Practic dupa pierderea ei am devenit un alt om si am invatat ca trebuie sa infrunt orice problema a vietii, fie ea cat de grea si sa lupt sa merg mai departehappy

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Muzica.

| Dariusuu a răspuns:

Greutățile vieții.

| Ibrahimovic a răspuns:

Sportul!

| blueheart a răspuns:

Desi am trecut de varsta adolescentei de mult timp inca am ramas un copil. Sunt o persoana matura in relatiile pe care le am cu cei din jur dar cateodata copilul din mine iese la iveala.
Sa spunem ca problemele de care te lovesti te maturizeaza mai devreme sau mai tarziu. Dar nu uita niciodata copilul din tine. happy

| pLeX a răspuns:

Nu exista o singura chestie care sa te maturizeze....sau ceva gen: ai indeplinit un task/mai multe si gata, esti matur.

maturitatea se dobandeste odata cu experienta de viata si trecerea timpului...