Ba da ...am ajuns sa le urasc!
si din pacate numai de pitipoance de genul asta dau si in viata reala ...rar.foarte rar gasesti o fata care sa nu fie asa
Ei ba nu? Dar cum ele au inteles gresit notiunea de libertate,au ajuns sa faca toate astea... plus ca parintii nu au avut timp sa se ocupe de ele indeajuns inca din primii ani,le lipseste o anumita baza in educatie,poti fi la moda si fara aceste sa le zicem,,modernisme"care duc uneori prea departe! Ma intreb de ce in aceste cazuri nu se intervine mai drastic si din interiorul familiei,cercul de prieteni si de la scoala? ce fac toti? Dorm,caci din toti, cineva tot ar reusi cu multa rabdare sa le readuca pe drumul cel bun! Dar sunt etichetate din start drept,, cauze pierdute " si nu isi mai bate nimeni capul cu ele. si e pacat!
Niste primitive care fac poze pentru niste primitivi care umbla in piei de oaie si cu bita in spate si cu opinci de firma, apoi le vezi pe ele plingind ca sunt tratate ca rapandulele si uite am patit aia si cum ii spun mamei ca sunt,, Pacat ca din cauza lor fetele mai cu minte la cap sunt pe postul bietei oi care trage rusine din cauza caprei
Mă mir cum de le mai suportă pământul. Dar cel mai rău e să te iei la ceartă cu ele, să le condamni pentru ceea ce fac. Pe unii îi amuză, dar pe mine mă enervează când îţi dau un răspuns de genul ''ah pai ShE th3 pre0kuph@ ce fac yoooo :· trebushoara meah" când nu pot recunoaşte că sunt nişte maimuţe neevoluate mintal care judecă numai cu creierul altora, că la corp sunt bunăciuni toate. Să le vedem la 30 de ani, când probabil se vor amuza cât de tolomace au fost sau îşi vor plânge în pumni... asta dacă în viitor prostia nu va ucide direct.
Ba da...dar in lumea asta mai is si prosti.cum ar fi daca toti ar fi cu capul pe umeri...
Nishuman întreabă: