| pwp a întrebat:

Buna!
pentru cei care s-au uitat la dansez pentru tine!
cum vi s-a parut prima seara?
care e perechea voastra preferata?
ce parere ati avut despre dansuri?

Răspuns Câştigător
| aLaLa a răspuns:

Eu tin cu Nicola si Stefan pentru ca au un caz destul de grav + ca Stefan locuieste in acelasi oras cu mine. Dar mai tin si cu Adela Popescu si Ales. P. S. : Mi-a placut mult prima seara happy

13 răspunsuri:
| pwp explică:

Mie imi placea perechea formata in octavian si ella, razvan si partenera sa(imi scapa nunele), nicola si stefan
mi-as dori sa catige in ordinea urmatoare:
1.nicola si stefan
2. ella si octavian
3...si razvan

| anyska a răspuns:

A inceput dansezi pentru tine? nu stiam

| anyska a răspuns:

Nu m-am uitat la primaseara dar chiar acum ma uit la cea de a 2. Echipa preferata : Octavian si Ell. Ideea cu dansul ploii mi s-a parut super taree. Chiar mi-a placut. Dintre duelisti tin cu Bogdan si Ana Maria desi as prefera sa ramana jorge si ana maria laughing.

| anyska a răspuns:

Razvan si LENa - asa o cheama pe parteneralui. puteti sa vedeti emisiunea online pe site-ul lor : dansezpentrutine.ro

| mihamihaela1234 a răspuns:

A fost prima editie in care s-au dat note mari, au fost cazuri dificile, perechi bine pregatite...Cred ca nu pot sa aleg intre adela popescu cu lica alexandrescu, nicola cu stefan si clar octavian cu ella...

| Crisyy a răspuns:

A fost faina.mai ales partea cu dansul in ploaie, imi place de adela cu alex si octavian cu ellabig grin tie ce pereche/i iti plac?

| ge0rgiana a răspuns:

M'am uitat si mi-a placut mult ca, concurentii au fost mai buni decat in editiile antarioare. s'au dat si note bune si rele...pereche favorita nu am.cred ca o sa vad mai spre sfarsit care va fi preferata mea...stilurile de dans au fost destul de bune mi-a placut dansul in ploaie si m'au impresionat in mod spacial cazurile fiindca au fost triste si am vazut cum acei oameni muncesc din greu pentru. a'si implini visele

| GeorgiiB a răspuns:

Mie mi-a placut foarte mult de adela popescu si alex...
mi-au placut foarte mult dansurile.
prima seara mi s-a parut foarte amuzanta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! prima seara a fost speciala. dela si alex. mie mi s-a parut ceva frumos si distractiv

| Denisukk a răspuns:

Din 2008, de cand stiu eu dansez pentru tine, tot imi place de echipa Bursucului...Si cu siguranta, o sa imi placa in continuare.Ai vazut? I s-a vazut sanu' lui Adela in dansul ploii.Cred ca a fost cel mai bun dans al serii daca au primit 10 pe linie... A fost faina prima seara.

| andreidey93 a răspuns:

Buna! vineri seara 22 octombrie, trupa de la dansez pentru tine a dansat street-dance, imi place mult melodia si am cautato ca disperatul pe google, nici macar dansul acela nu l-am mai gasit. Daca il gasiti voi din greseala raspundeti-mi cu un link, sau macar numele melodiei. mersi

| andreidey93 a răspuns:

Buna! vineri seara 22 octombrie, trupa de la dansez pentru tine a dansat street-dance, imi place foarte mult melodia pe care au dansat si am cautato ca disperatul pe google dar nu stiu cum se numeste, si nu am gasit nici video-ul acela, ma puteti ajuta va rog cu un link sau numele melodiei? thx :*

| diana_8305 a răspuns:

Eu m-am uitat. mi-a placut adela popescu si sau dat note prea mici si eu sunt dansatoare si nu sunt de acord cu notele