anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

pentru fanii nora pentru mama 4, ce parere aveti despre concurs, care este concurentul vostru preferat? Cine credeti ca va cistiga sau cine ati dori voi sa cistige? Si. aveti id-urile concurentilor?(oricare dintre ei)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alina cu laurentiu fac un cuplu bazat pe sinceritatewinkingse vede clar ca se iubesc... vreau ca cei 2 sa castige.

10 răspunsuri:
| Adina a răspuns:

Diana sa castigeeeeeeee\:d/

laughing

E ok emisiuneahee hee

Imi placetongue

tie?

| Allegria a răspuns:

Imi place de diana
si baiat frumos e vlaaaaad :X

| stweety10 a răspuns:

Eu sunt fosta fana 'nora pentru mama', care ar trebui sa poarte alt nume, cum ar fi 'in mijlocul actiunii din mahala'. Acum nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar felul in care se comporta unele persoane este inacceptabil, nici macar nu ma mai pot uita la emisiune, pentru ca ma enervez foarte tare cand vad ca se leaga de unii fara motive. Nu inteleg de ce au bagat`o pe Balalusa(Brandusa) din nou, in fine... Diana sa castige, merita cu prisosinta, o fi fost ea falsa cum zic unii, dar a suportat multe in concurs. Hai Diana, fanii tai te sustinwinking

| madutza_dwdwlyna a răspuns:

Diana:X

| xNoOLiMiTsX a răspuns:

Imi place de Alina : )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Diana este falsa proasta si prefacuta. vali este gras urat si nu se portivesre cu diana nu a meritat sa castige. cristina si lucian sunt minunati si ei meritau sa castige. la fel si alina cu laur se potrivesc. si brandusa este satana a venit iar ca sai enerveze p concurenty eu am sustynuto p cristina imi pare rau ca nu a castigat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt fericita ca a cistigat diana si valentin meritau

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Diana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Concursul e frumos, imi place de diana si de vali! eu cred ca vali si diana! nu nu am id-ui!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Diana cu vali au castigat nu meritau ...sunt falsi amandoi