Mie mi-au placut intotdeauna barbatii foarte-foarte inalti. De altfel m-am maritat cu unul care-i mai inalt ca mine cu douazeci si ceva de cm, dar asta nu ne-a impiedicat niciodata sa fim fericiti, sa avem copii si sa avem o casnicie foarte lunga si frumoasa.
Felicitări! Fiecare cu concepțiile sale. Ma mir ca cineva la vârsta de 30 ani, poate avea asemena concepții. Credeam ca cu cât înaintezi în vârstă devii mai înțelept și nu ma ai concepții din astea de adolescent. Dar se pare ca nu este valabil la toată lumea.
Nu stiu despre cine vorbesti si la cine te referi, categoric nu-i vroba de mine, ca eu am treizeci si ceva de ani de casnicie, nu varsta de 30
M-am referit la băiatul cu care am ieșit. La vârsta sa de 30 de ani să aiba o asemenea concepție legată de înălțime.
Nu are nici o treaba inaltime aintr-o asemenea relatie, i-a fost lui rusine sa-ti spuna in fata motiul pentru care nu te vrea.
cel mai probabil a discutat cu tine in felul in care iti place tie si te-a aprobat in toate, fara sa te contrazica, lucru care te-a facut pe tine sa crezi ca aveti aceeasi mentalitate si gandire.
Ei bine, acela a fost un REFUZ din partea barbatului.
Posibil sa nu fi femeia pe care el si-o doreste, sau posibil sa aiba o problema fizica ori fiziologica, care nu-i permite sa aiba relatii intime si atunci te-a respins cu un motiv pueril, tocmai pentru a nu da explicatii de alta natura.
Da, la acest aspect nu m-am gândit. Are anumite probleme de sănătate, mai ales cu coloana. Dar și eu la rândul meu am tot la coloană și am zis ca poate așa ne potrivim mai mult. Doar ca el a zis ca se observa urat diferență foarte mare de înălțime. Altceva in rest nu are ce să îmi reproșeze. Acum, doar el știe ce e cu adevărat în sufletul său.
Nu te mai stresa cu acets tip, fiind clar ca nu esti pe placul lui, daca a bagat cel mai pueril rafuz in loc sa-ti pun adaevarul.
Cauta-ti altul!
Conteaza doar in masura in care unul dintre parteneri s-ar simti complexat
pentru mine ar conta, adica o femeie la 1, 87m ar trebui sa fie cu un barbat apropriat ca si inaltime nu?
exista si exceptie de la regula, o femeie de 1.60m poate avea o relatie cu un barbat de 1, 80 m
femeile mai poarta si tocuri, barbatii doar cei din lgbt, de aici se poate concluziona ca barbatii pot fi complexati de partenerele mult mai inalte!
nu sunt reguli ceea ce am spus mai sus, este doar opinia mea
nu toata lumea trebuie sa gandeasca fix ca mine, nu sunt eu arogantul sef de aici, dar exista unul
exact ce ti-a spus alanatu ce l-ai lasat tu ca era prea plinut si inalt, iar el sa suprat si o spus ca lasa ca o sa ti se intimple si tie, uikte ca deja ti s-a intamplat, asta daca nu cumva esti un user care n-are ce face si baga la greu intrebari, raspunsuri, nu are alta activitate.
Deci cum e ti s-a intamplat si tie pana la urma, adica ce urma, ca doar ce l-ai lasat pe ala inalt si plinut, ai zis ca vrei unu mai slabut ca tine, dar uite ca asta nu-i convine lui de tine
Lasa ca e bun si asa rau, viata taxeaza, sa vezi si tu cummeste vorba alui dinaitea astuia
Adica vorba lui, ai iesit cu el de ce? Inainte sa iesi nu stiai ca e plinut, nu l-ai vazut ca este si inalt? Dar pana la urma nu inaltimea era problema si greutatea pentru ca si asta ce spui aici e inalt, doar ca e slab ca tine, cum spui, dar pe asta il vrei, nu mai conteaza ca este inalt, desi aia cu inaltimea era motiv, vraja marii
Las ca e bun, sincer nici eu de as fi avut 1.93 nu mas uita la una de 2 la metru scuze, glumesc, sa mai destind atmosfera, dar cam rar vezi asa barbati f inailti cu fete scunde.Nu zic ca nu sunt, dar mai rar.
Asa ca uite ca ti-a facut-o si tie unu, tea blestemat alantu ce nu l-ai vrut, ca era grasut
Cam are dreptate, diferenta de inaltime e imensa, cand mergeati pe strada zicea lumea ca e tactu nu iubitul tau
A gasit si el un motiv. Oricum, inseamna ca este superficial.
Mergi inainte, nici nu trebuie sa te mai gandesti.
❤️
Ce tipa de 1.80 cm se uita la unul de 1.70? Un tip mai inalt cu 10 sau 15 cm ca partenera lui merge
Eu zic ca daca se normalizeaza cuplurile in care barbatul e cu 20-30 de cm mai inalt sa se normalizeze si cuplurile in care femeia e cu 10 cm mai inalta ca barbatul.
acum vedeti si voi femeile cum se simt barbatii cand sunt catalogati dupa inaltime si zodie.
Mama ce scuza proasta a bagat baiatu' putea sa zica direct ca nu ii place de tine )
Mamă ce amuzant ai încercat să fii și tu. Repet, doar ai încercat, nu înseamnă ca ți-a si iesit.
Dar cel mai imprtant am incercat sa fiu sincer cu tine, cu toate ca vezi tu....nu te cunosc, oricum mersi ca ma consideri "oarecum" amuzant
Îți mulțumesc pentru sinceritate, însă te-aș sfătui să o păstrezi pentru tine. Vei înțelege mai târziu aceste cuvinte?
Cu placere, nu nu voi intelege...
Dacă a zis așa înseamnă ca nu va potriviți, ție ți-ar fi ok și nu ai avea nimic împotrivă iar el nu acceptă diferența de înălțime deci nu gândește ca tine dragă, eu sunt de părere ca sigur vei găsi pe cineva pe măsura ta mă refer în sensul ca te v-a accepta oricum ai fi și la fel și tu pe el, răbdare ca undeva se află acel om potrivit
Gen el a crezut ca nu sunt eu persoana potrivită pentru el și a invocat acest motiv?
Da, bineînțeles. Toate la timpul lor
BravoGiony întreabă:
Cipi1212 întreabă:
___Enzo întreabă: