anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Peste 3 saptamani voi merge la o nunta si as vrea sa slabasc cateva kilograme...Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi? happyhappyfundita pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Laya a răspuns:

Mai ai 3 saptamani, hmm... incearca sa mananci cat mai des mancaruri sanatoase. In loc de sucuri, bea apa. Eu am tinut o dieta pericuoloasa, pe care nu ti-o recomand, dar crede-ma ca daca faci zilnic 30-40 min de sport, mananci fructe si legume proaspete, carne fiarta si niciun fel de prajeala o sa vezi rezultatele. Indicat ar fi sa mananci de 5 ori pe zi, evita dulciurile pe cat de mult poti si stabileste-ti un program fix pe care sa-l urmezi. De ex.: micul dejun la ora 7°°, pranzul la 12°° si cina la 16:30.Intre principalele mese ai voie sa mai papi din cand in cand cate ceva, dar sa fie fructe sau iaurturi (degresate). Nu manca dupa ora 18°°! Daca totusi vrei sa mananci ceva, atunci incearca un iaurt sau fructe. Exclude pentru 3 saptamani produsele de patiserie si carnea de porc din alimentatie.
Astea sunt cateva "reguli" pe care le urmez eu...happy Sper ca ti-au fost de ajutorbig grin!

1 răspuns:
| Florinel a răspuns:

Poi incearca sa ti regim pana atunci, si mai fa si sport macar 30 de min pe zi ca ajuta si sigur vei mai slabi, parerea mea.