anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna peste cateva saptamani voi face 3 ani de cand sunt impreuna cu iubitul meu, as vrea sa-i fac o surpriza de ex un tort in forma de inimioara:d da-ti-mi si voi niste ideei dragute dar nu haine, ceasuri etc ca alea i le iau de ziua luilove struck
Multumesc!

7 răspunsuri:
| TRANSVERSAL a răspuns:

Surpriza poate sa conste si daca iti cumperi o lenerie sexxi,cumperi o sticla de sampanie,lumanarele multe, sa stingi becul si sa va vedeti doar la lumina lumanarilor, in pat sau pe drumul catre camera poti presara petale de trandafir, asta va arata inca o data cat de mult timp i dedici si cat il iubesti, cumperi sau faci un pui la rotisor si dupa puteti manca tort.crede-ma nu vei da gres!

| papusica987 a răspuns (pentru TRANSVERSAL):

sad bunaaa m`am gandit la asta dar nu poot pentru ca nu am cheia de la el...si la mine sunt ai mei acasa rolling eyes

| TRANSVERSAL a răspuns:

Pai daca ai niste bani pusi deoparte si chiar vrei sa faci asta inchiriaza o camera la un hotel nu te costa mai mult de un milion, sau la o prietena, dar vezi tu nu trebuie sa stie lumea ce faceti voi.succes

| papusica987 a răspuns:

REPET! vreau cadouri micute, nu vacante la mare, munte (astea mi le face el)sau noapte la hotel (ca oricum nopti romantice avem mai mereu, petrecem foarte mult impreuna.)

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Daca faceti 3 ani, ducetiva 3 zile la mare sau undeva doar voi 2

| papusica987 a răspuns (pentru WeedGotMeCrazy):

Probabil la vara mergem la mare si la muntebig grin eu vreau o mica surpriza asa...

| ANONIM22222222333 a răspuns:

Spune-i sa iti dea cheia de la casa sau sa ii faci tu o copie cumva. incerci sa o iei