Heii. e buna faza cu machiatul!
vizionare de film iti propun. dar mai spre sfarsit. adica ultima activitate sa puteti si daca dormi la ea vei dormi bine dupa sau in timpul filmului .
joc. era un joc pe care il adoram cand mergeam la o prietena. ai nevoie doar de o hartie si un pix. una dintre voi ia hartia si scrie doua fraze una sub cealalta (alineat intre ele) despre voi sau orice chestie aiurea (gen: (daca o cheama Alina) Alina merge la magazin. (alineat) Acolo se cearta cu vanzatoarea.) apoi, acopera prima fraza si ii da celeilalte sa scrie si ea continua (gen: Vanzatoarea o scoate afara. si bla bla) cu doua propozitii dupa care indoiti din nou acoperind povestea asa incat sa ramana doar ultima fraza. puteti include alte persoane pe care le stiti sau vedetele preferate si o sa va distrati bine. asta faceam noi .
un sfat: aveti grije la ce mancati! la prima petrecere de genu asta organizata de mine am cumparat prea multe chipsuri si petrecerea nostra s-a dus pentru ca una din prietene a varsat toata ziua si toata noaptea . anyway nu cred ca vi s-ar intampla, numai eu am ghinionul asta -_-"! distractie!
cery întreabă: