Nu ești nebună ori-ce om are întrebi legate de trecutul său fiindcă ori-ce om are regretele sale legate de trecutul său cu toți ne-am pus această întrebarea foarte grea dacă am putea călători în timp înapoi ce am face? Ce am schimba ce am intrazni sa facem și ce nu.
Pai tocmai faptul ca nu le vei mai retrai vreodata le face atat de speciale Gandeste-te ca ai o mancare preferata, o prajitura sa spunem, cand o mananci te face sa te simti bine, dar daca ar trebui sa o mananci zi de zi timp de 10 ani cu siguranta nu ti se va mai parea la fel de buna Nu trebuie sa te intorci in timp pentru a retrai momentele frumoase, trebuie sa te bucuri de urmatoarele momente speciale care vor aparea in viata ta, stiu ca se intampla rar dar tocmai asta le face asa speciale
In legatura cu masina timpului, nu se poate inventa asa ceva pentru ca orice calatorie in trecut ar insemna schimbarea viitorului.
Si mie mi-ar placea sa calatoresc inapoi in timp. As merge cu 9 luni inainte de a ma naste si i-as spune tatalui meu sa foloseasca un prezervativ.
Exista avioane! Te urci în unul și în câteva ore descoperi tari africane cu 50-70 ani in urma Europei! Sau alte destinații!
Recomand Cuba, Coreea de Nord
Nu se știe dacă mașina timpului va fi vreodată posibila, conform legile fizicii posibilitatea este destul de mica dar nu este imposibil
Te întorci în trecut,dar daca faci greșeli și mai grave decât ai făcut până acum?
Accepta viața așa cum e, pentru că,daca nu știai, tu ai adus-o in acest punct, prin alegerile pe care le-ai făcut.
Cu toate astea, ai timp sa îți schimbi viața și să o iei de la capăt, făcând alegeri înțelepte de data asta.
Cipi1212 întreabă: