| Lenakathrynnn a întrebat:

Bună poate ca suna stupid sau ciudată întrebarea asta dar voi ce credeți oare peste câțiva ani o să se inventeze ceva ce o să ne poate face să ne ducem înapoi în timp? chiar mi aș dori să se inventeze așa ceva aș face orice să plec înapoi în timp când eram mică,nu îmi place faptul ca toate lucrurile și toate întâmplările de atunci nu se vor întoarce înapoi au rămas o amintire și nu voi putea niciodată să retrăiesc din nou chiar mi aș dori să pot pleca înapoi în timp și să nu mă întorc niciodată, sper ca nu sunt singura nebună care crede asta de aia va cer opinia și la voi laughing)

7 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

-_-

| 1onurSimion a răspuns:

Nu ești nebună ori-ce om are întrebi legate de trecutul său fiindcă ori-ce om are regretele sale legate de trecutul său cu toți ne-am pus această întrebarea foarte grea dacă am putea călători în timp înapoi ce am face? Ce am schimba ce am intrazni sa facem și ce nu.

| Dismally a răspuns:

Pai tocmai faptul ca nu le vei mai retrai vreodata le face atat de speciale big grin Gandeste-te ca ai o mancare preferata, o prajitura sa spunem, cand o mananci te face sa te simti bine, dar daca ar trebui sa o mananci zi de zi timp de 10 ani cu siguranta nu ti se va mai parea la fel de buna big grin Nu trebuie sa te intorci in timp pentru a retrai momentele frumoase, trebuie sa te bucuri de urmatoarele momente speciale care vor aparea in viata ta, stiu ca se intampla rar dar tocmai asta le face asa speciale happy
In legatura cu masina timpului, nu se poate inventa asa ceva pentru ca orice calatorie in trecut ar insemna schimbarea viitorului.

| wildthing a răspuns:

Si mie mi-ar placea sa calatoresc inapoi in timp. As merge cu 9 luni inainte de a ma naste si i-as spune tatalui meu sa foloseasca un prezervativ.

| MistarGoGu a răspuns:

Exista avioane! Te urci în unul și în câteva ore descoperi tari africane cu 50-70 ani in urma Europei! Sau alte destinații!
Recomand Cuba, Coreea de Nord

| LisaJulie a răspuns:

Nu se știe dacă mașina timpului va fi vreodată posibila, conform legile fizicii posibilitatea este destul de mica dar nu este imposibil

| Hyperion7 a răspuns:

Te întorci în trecut,dar daca faci greșeli și mai grave decât ai făcut până acum?
Accepta viața așa cum e, pentru că,daca nu știai, tu ai adus-o in acest punct, prin alegerile pe care le-ai făcut.
Cu toate astea, ai timp sa îți schimbi viața și să o iei de la capăt, făcând alegeri înțelepte de data asta.