| ioanacoruga4567 a întrebat:

Buna. Poate cineva sa faca ceva cu datele mele din buletin? Eram azi la gara pe o banca si stateam, nu asteptam trenul sau ceva, doar ma relaxam. Erau destul de multi oameni pe acolo pana sa plece trenul, dupa care am mai ramas doar eu, si vine la mine un baiat inalt si la momentul ala nu mi se parea un șarlatan dupa cum arăta, m-a intrebat daca astept trenul, i-am zis ca nu, si mi-a spus ca nu se asteapta acolo decat daca astept trenul dupa care si-a scos din portofel o hartie cum ca e agent nu stiu ce (precizez ca nu avea ecuson in piept...) si mi-a cerut buletinul si eu naiva i l-am dat dupa care a scos telefonul si a notat ceva acolo crying( l-am întrebat de ce mi-a cerut buletinul si a zis ca asta e datoria lui si trebuie sa preia de la oameni, in momentul ala imi parea de incredere dar dupa ce am parasit locul (ca mi-a zic sa nu mai stau acolo) m-am gandit mai mult si mi-am dat seama ca nu mi-a mers mintea, le-am mai si spus parintilor mei care m-au certat rau. recunosc ca a fost greseala mea..Credeti ca a fost un șarlatan? Exista la gara oameni care cer datele oamenilor pentru ca stau in locuri nepotrivite? Ar putea sa faca ceva grav cu datele mele? Mi-e cam frica.

3 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu are ce face cu el, stai liniștită.

| anonim3248 a răspuns:

Sunt polițiști în civil care fac ce a făcut ăla ca să nu mai doarmă boschetari în gări.

| dullcat a răspuns:

Buna.Raspunsul e da, se pot face multe. Daca era angajat de acolo iti spunea pur si simplu sa astepti in alta parte, nu te lua la indentificare.Si nici nu iti scotea o hartie stupida din buzunar drept dovada. Data viitoare fii mai atenta.