| Casiana a întrebat:

Buna!
Poate exagerez eu, dar totusi. Ce parere aveti despre faptul ca din ce in ce mai multe intrebari sunt postate la categorii total nepotrivite?
Nu ar trebui respectate regulile?
Nu cred ca e asa de dificil... Fac un apel la toti cei de pe TPU:nu este atat de greu sa respectam niste reguli simple!

Răspuns Câştigător
| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Da, ai dreptate. Am observat și eu că unii useri postează întrebări despre sănătate la hobbies & pets, de exemplu. Unii o fac din greșeală, alții consideră că unele categorii sunt mai vizitate decât celelalte și postează acolo, iar alții nu cunosc regulile site-ului. Ei cred că pot posta la orice categorie doresc, indiferent de întrebare. Sper să-ți vadă cât mai mulți useri întrebarea, totuși... suntem o comunitate cu reguli, ca peste tot!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La varsta pe care o au unii useri de pe TPU este normal sa se mai intample asa.Se intampla si la oamenii mari sa greseasca.

| Bacemi a răspuns:

Ai dreptate. Si eu incurajez acest lucru. De asta am si incercat alaturi de alti cativa sa facem sa fie si alte categorii noi pentru ca acest fenomen la care faci tu referire sa nu mai existe. Din pacate legat de intrebarile de jocuri care apar peste tot nu se face nimic. Am propus o noua categorie insa in zadar. Prea putine voturi : http://www.tpu.ro/......pu-player/

| Casiana explică:

Bacemi, foarte buna initiativa cum am spus si ca raspuns la intrebarea ta. Daca toti ne-am stradui si ne-am da silinta, TPU ar evolua.

| Casiana explică:

Onutzu, cred ca nu trebuie sa ne dam batuti...Eu in continuare o sa raspund cu critici la intrebarile puse "aiurea", poate se trezesc la viata "autorii"...