E foarte corect cum gândești.
Și eu resping orice formă de "socializare impusă" cu toate că nu sunt deloc introvertit.
Dar exact cum ai spus și tu, prefer să fac ce vreau eu.
Nu să fac ceva pentru că "așa se face".
Nici eu nu nu suport cluburile și barurile niciodată nu am fost într-un așa loc mieste cu adevărat scârbă de locurile alea mai bine mor da în așa locuri nu calc nu le suport deloc și mie tot la fel misa spus ca sunt ciudată și ca am trebuie să-mi trăiesc viața am stat și mam uitata la ei și le-am spus așa pai asta înseamnă să-ți trăiești viata? Sate duci prin cluburi și baruri sate îmbeți pana te piși pe tine și sațio tragi în toalete cu toți drogați asta înseamnă pentru voi să-ți trăiești viata? Și au început sa rada să-mi spun ca sunt mic acolo deja ma loat nervi când mau făcut copil și le-am ca asta este viata unui om care nu are viața dacă acel om avea o viață ar ști ce sa facă cu viața lui ar muncit cinstit și șiar vedea de treaba lui nu ar avea ce sa cauta în așa locuri și după vine unul ma ia pe mine ma băiete tu te-ai dus vreodată la femeie și acolo mam enervată și mai rău și i-am spus nu *** cu*ve du-te dai cu gura unde au dat 100 dacă asta crezi tu ca înseamnă să fi bărbat adevărat pana la urma ce se aseamnă se aduna s-a enervat scârba și a ieșit scandal ma injura ma face în tot felul pai ma faci pe mic copil pentru ce? și tot ei tari în gura erau ca să vorbesc frumos pai cum sati vorbesc eu frumos când tu ma iei peste picior și ma faci copil și cum îți vine ție în gura fi om dacă vrei și eu la rândul meu sa fiu om cu tine. dacă nu mergi într-un club și baruri nu însemna că ești ciudată ba din contra e mai bine ca nu ai ajuns în așa locuri de nimic un om care știe ve vrea la la viață cu adevărat nu șiar risipi viata la așa uși și locuri ar ști unde este locul lui ar știe ce trebuie sa facă cu viața lui cu adevărat ar muncit cinstit și siar vedea de treaba lui nu sa golonești prin cluburi și baruri cu toti drogați cu ce te alegi? Ce ai putea sa înveți de la așa oamenii? din așa locuri? de asta spun ce se aseamănă se adună este adevărat ce crezi ca ar putea un om sate învețe din așa locuri? Îți spun eu sa dai în cap sa furi sa minți sa fi fals sa cu*vești sa te duci prin baruri sa mergi la aparate să-ți pui toți bani acolo și familia ta sa moara de foame ca asta fac mulți de aicia este în sângele lor asta vad clar ba chiar mulți din ei ii și învață pe alți sa facă rahaturile asta și o grămadă nu ai habar câte și câte lumea sa făcut din ce în ce mai rea mai falsă mai lăcoma și dacă te vede ca îți vezi de treaba ta și ești sincer cu ei și le vrei binele ști ce-ți face? Te ia în loc de fraier și te calcă pe cap mulți asta facă dacă te vede câți vezi de treaba ta și muncești nu vor sate vadă ca înveți și ca vrei sa ajungi undeva ură din ei nu te lasă să poți face ceva ei vor sa rămâ la nivelul lor doar asa se vor mulțumi cu tine și te vor accepta și nu te vor mai judeca acum ai înțeles de ce ești ciudată? Nu ești cum vor ei și te fac cu le vine lor in gură pentrucă altceva nu au știu sa fac cu viața lor decât sa ia la gură și sa da din gura oamenii ca ăștia nu au un Dumnezeu pentru ei Dumnezeu este bani și atata sa steai departe de om care pune bani pe primul loc înainte te la om scârbă care pune bani înainte la om nu este om adevărat
Buna.
Nu ii baga in seama.
Nu este deloc,, ciudat" faptul ca tu nu vrei sa mergi in cluburi.
Faptul ca unii fac/zic ce fac/zic majoritatea nu inseamna ca fac/zic bine mereu (vorbesc in general, la viata de zi cu zi nu doar la subiectul pe care l-ai descris tu - banuiesc ca ai mai auzit de cazuri/subiecte unde unii fac ca majoritatea). Inainte sa facem/zicem ceva ar trebui sa ne gandim la consecinte.
Sunt lucruri mult mai bune de facut decat mersul in club, cum ar fi citit, calatorit, facut cursuri, practicarea unui sport etc, care sunt mult mai productive si mai,, sanatoase" decat mersul in club.
Nu te simti constransa de societate. Nu tot ce face societatea este bine. Ar trebuie sa stim sa distingem ce este bine si ce este rau in viata si sa nu ne mai simtim constransi de societate pentru ca altii fac X lucru si el/ea nu face ca ei.
Fa ceea ce te face pe tine sa te simti bine, nu conteaza ceea ce spun sau fac ceilati. Daca ei o fac, nu inseamna ca este benefic pentru tine.
Salutare! Eu ca unul care a fost in astfel de locuri, chiar te felicit pentru ca ai ochii deschisi sa vezi cu adevarat ca nu-ti aduc nici un beneficiu. Deci ramai ferma pe pozitie si lasa judecatile celor din jur sa treaca mai departe. Ai numai de castigat sa fii diferita decat sunt ei.