Deci daca are mess poti vb cu ea, nu stiu mai rar dar sa o suni, ...sa vezi ca pana la urma se va intoarce ea din canada dar pana atunci gasesteti prieteni si din a 6 b a6 c asa fac eu cand la mine in clasa ftele sunt in AERE sau cu fite dar incearca sa vb cu ea dativa camera web vb prin microfon sa vezi ca o sa va simtiti aproape stiu ce simti am si eu o ruda plecata in strainatate crede-ma cate odta imi este atat de dor de el i-a sfatul meu. INCEARCA sa nu prea te gandesti la ea ca si eu am pe cea mai buna pr in italia si crede-ma o sun si eu cate odata dar macar gaseste ceva de facut care iti place si nu te gandi la ea bine cateodata da trebuie sa te gandesti si la ea normal e pr ta dar i-a sfatul meu te vei simti mai bine eu asta am facut!
Cauti o prietena prea mult, cu timpul vei gasi o prietena la fel de buna, acum tu nu mai vezi pe nimeni la fel ca prietena ta. Poti sa vorbesti cu ea pe messenger si sa ii povestesti ce ti s-a intamplat in aceea zi, dar iti vei gasi o prietena in curand, nu te impacienta.