| kesha:D a întrebat:

BUNA, pr mea cea mai buna a plecat in canada anul trecut, am fost pr cele mai bune de 2 ani, din a 4 a, in a 5 a ea a plecat in canada acum sunt in a 6 a, si mie ffffffffffffffffffffff dor de ea, am incercat sa imi gasesc o pr f buna la fel ca si ea, dar la mine in clasa nu este nici o fata cu care sa fiu cea mai buna pr pentru ca nu sunt fete cu care as putea fi cea mai buna pr, ele se imbraca oribil, total diferit cum ma imbrac ew, par mai degraba de a 4a, ew sunt gen mai petrecareata, mai nebunatica si am si cateva fite...in sch am ff multe pr dar nu pot avea incredere in elecrying nu stiu ce sa mai fac, nu am nici o pr caruia sa-i zic de cine imi place, sa vb despre baietii, sa ies la un suc, sa dorm la ea, ea la minesadam mai vb cu pr mea plecata in canada dar ff rar pentru ca la ea e noapte cand la noi e ziua, cand era aici fiecare zi o petreceam cu ea, ba mergeam prin oras, ne faceam temele impreuna, veneam una la altasadma simt f singura

2 răspunsuri:
| AnaEindragostita a răspuns:

Deci daca are mess poti vb cu ea, nu stiu mai rar dar sa o suni, ...sa vezi ca pana la urma se va intoarce ea din canada dar pana atunci gasesteti prieteni si din a 6 b a6 c asa fac eu cand la mine in clasa ftele sunt in AERE sau cu fite dar incearca sa vb cu ea dativa camera web vb prin microfon sa vezi ca o sa va simtiti aproape stiu ce simti am si eu o ruda plecata in strainatate crede-ma cate odta imi este atat de dor de el i-a sfatul meu. INCEARCA sa nu prea te gandesti la ea ca si eu am pe cea mai buna pr in italia si crede-ma o sun si eu cate odata dar macar gaseste ceva de facut care iti place si nu te gandi la ea bine cateodata da trebuie sa te gandesti si la ea normal e pr ta dar i-a sfatul meu te vei simti mai bine eu asta am facut!

| deea_1980 a răspuns:

Cauti o prietena prea mult, cu timpul vei gasi o prietena la fel de buna, acum tu nu mai vezi pe nimeni la fel ca prietena ta. Poti sa vorbesti cu ea pe messenger si sa ii povestesti ce ti s-a intamplat in aceea zi, dar iti vei gasi o prietena in curand, nu te impacienta.