| andrascumpyca a întrebat:

Prietena mea cea mai buna se poarta urat cu mine, vrea sa fac tot ce zice ia.Dar nu e chiar cu crede ea.Va rog ajutati-ma!
Ce ar trebui sa fac? funda:* inca un lucru.....Eu nu vreau sa renunt la eacrying

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Expune-ti si tu parerea ta si eventual si argumenteaza de ce nu esti de acord cu ea, o prietenie fara acceptarea opiniei si dorintei celuilalt nu se mai poate numi prietenie.

4 răspunsuri:
| Amy240 a răspuns:

Pai, tu ar trebui sa ii spui asta si daca nu vrea sa asculte va trebui sa accepti asta. Poate ca nu era atat de buna prietena cu tine. O sa gasesti o prietena mai buna -lumea nu s-a sfarsit-. Sper ca te-am ajutat happy

| Konata a răspuns:

Buna!
Pai cred ca ar trebui sa-ti impui punctul de vedere. Ar trebui sa orti cu ea o dicutie foarte serioasa in care sa-i spui ca, totusi trebuie sa va respectati reciproc. Trebuie sa o faci cu tact si cu delicatete fara sa o ranesti insa sa o faci sa inteleaga ce vrei de la ea adica sa se comporte frumos mu sa se comporte ca o sefa. Sper ca te-am ajutat! Succes!

| Purgatoriu a răspuns:

A! Păi nu ştiu... Te-ai gândit vreodată să vorbeşti cu ea şi să-i spui ce te deranjează? Dacă nu face nici o schimbare în bine înseamnă că nu ţine îndeajuns de mult la tine încât să se schimbe.

| andrascumpyca explică:

Multumesc tuturor, m-ati ajutat mult:*