| LeFangirl a întrebat:

Prietenei mele ii place de un baiat de aproape de 2 ani, iar el este cu un an mai mare ca el. El a stat cu o colega din clasa noastra de mai multe ori, dar mereu se desparteau, si mereu ii face colegei mele semne. Acum 2 zile, a strigat pe geamul de la etajul 1 de la scoala "Ce faci iubirea mea?" si toti a ras de ea. Eu cred ca isi bate doar joc de ea, dar ea ar vrea sa fie impreuna cu el. Eu i-am spus sa faca primul pas, sa discute cu el, daca nu sa-l uite. Si este prima ei iubire si totusi nu prea as vrea sa fie ranita din prima...Totusi, credeti ca am procedat bine cand i-am spus sa-l uite? Si ce sa-i mai fac, pentru ca numai stiu ce sa-i spun...Ma puteti ajuta?

2 răspunsuri:
| McSergio91 a răspuns:

Draga mea Visinaa!
Parerea mea este ca nu e timpul ca la varsta voastra sa aveti relatii de lunga durata. Baietii la 12-13 ani nu sunt maturi, se lasa influentati de prieteni sau de persoanele mai mari, si voi ca fete ve-ti suferi mai mult daca a-ti avea relatii de cateva luni sa zic. Spre exempu eu acum jumatate de an am avut o prietena mai mica dcat mine cu 6 ani si se observa ca era mai copilaroasa, mai energica, ceea ce nu e stilul meau si am pus capat relatiei, ramanand doar amici.

| LeFangirl explică:

Ma scuzati ca am gresit unele cuvinte, dar am scris repede. Ea*, prietenei*, au*.