| Axys a întrebat:

Buna prieteni am o problema locuiesc in aceiasi gradina cu bunica mea inca nu au facut parintii gard ca sa desparta gradina in doua si de la o bucata de timp se aud fel de fel de zgomote ciudate in casa mea... pffffff si nu are cine sa intre nici macar un gandac ca-i inchis. tin sa mentionez ca aici unde locuiesc eu e casa noua si bunica e cam rea. cand mi-a dat sa beau o gura de bere de Constantin si Elena nu m-am mai ridicat din pat 3 zile. am stat numai in pat fara sa ma misc nici nu mancasem in alea 3 zile, cum incercam sa ma intorc pe o parte imi venea rau pe loc si daca aveam nevoie ca orice om la baie vomitam acru foarte acru de te ustura limba... pur si simplu credeam ca o sa mor 3 zile fara mancare fara apa si fara somn odihna dupa acel pahar de bere, iar asta mi-a pus un cuibar de vrabiuti sau nu stiu ce de randunele la geam. ea mai umbla si cu vraji. cand nu era casa gata si stateam cu ea in casa la ea se auze diferite zgomote in pod de caini, de pisici si de diferite animale. cercurile de la plita se roteau pur si simplu prima data mi-a fost frica dar am avut si am incredere in mine sa nu imi fie frica. atunci m-am ridicat din pat si m-am dus sa vad ce se intampla gandindu-ma la Dumnezeu sa nu fie ceva mai rau cand colo s-au oprit cercurile la soba. ciudat rau nu am inteles nimic cand colo baba se ridica din pat brus si facea treaba mica in casa si se pune in pat inapoi nu era treaza deloc dar ceva e ciudat la mijloc ca stau fix la rascruce de drum ciudat rau e zona asta.

Ceva ma tulbura mai ales noaptea daca ma prinde treaza incep sa aud zgomote fara inteles sau voci groase sau mai subtiri sau se mai aude cum cineva ma striga si sincer nu ma tem. mai am impresia ca cineva ma urmareste. si mai vreau sa zic un singur lucru de fiecare data cand primeam cate ceva de la bunica mea urma sa fie ceva... sincer nu stiu ce sa mai cred prieteni si oameni in varsta au zis ca bunica ta face rau la toti eu nu mai stiu ce sa cred orice e posibil. Dumnezeu e mare si eu cred in el si nu cred ca Raul ce va fie peste mine asa usor nu stiu cum sa mai ma exprim dar ma simt tulburata de asa chestii... nu gasesc raspunsul inca ceva nu-i la locul lui ceva e ciudat la mijloc nu vreau sa ma credeti nebuna sau mai ales drogata nu consum nici un drog nimic nici macar tigari e ceva rau si nu inteleg nimic. vad unele chestii ciudate si aud dar iubitul meu n-aude nimic. am uitat sa zic o singura chestie i-am imprumutat o sapa lui bunicamea si i-am dato tot in aceiasi zi inapoi si a doua zi vine si ma acuza ca i-am furat sapa ca sa i-o dau insistent am chemat-o in casa sa vada daca i-am luat eu ceva si ma acuza intruna. hmmm si mi-a spus ca o sa-mi tai mainile singura si am luat o secera dupa ce m-am certat cu honghina de baba am zis ca ma duc sa tai cu secera iarba pentru iepurasi si m-am taiat in palma mea curs sange foarte mult si ia radea de mine. zicand pai daca mi-ai furat si totusi avea sapa in mana nu inteleg mie nu mi-e frica de nimic mi-a fost dar din raul altuia m-am intarit si am incredere in mine voi ce spuneti? pfff ce parere aveti voi?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CinevaNou a răspuns:

Si pe mine m-a apucat groaza pe masura ce citeam... cum ai reusit sa nu folosesti deloc virgula?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la un preot si spune-i ce ne-ai spus si noua. Daca vrei sa te distrezi iti recomand sa aduci un preot sa ii citeasca moliftele Sfantului Vasile cel Mare dar sa tu sa nu le auzi si sa nu le citesti. Iata si de ce http://www.ziarulancheta.ro/....../index.php

| DNSK a răspuns:

Pfff..vai de minestraight face nu stiu ce sa zic.