Buna.du`te la farmacie si cere sampon pentru paduchi. Umezeste`ti parul si da`te cu el si lasa`l sa actioneze 20 de min[sau cat scrie pe flacon ], dupa care clateste bine si spala`te cu samponul normal.Acum ca esti in vacanta ar fi bine sa nu te mai speli inca o data cu samponul normal, iar dupa ce ai clatit samponul pentru paduchi sa te piepteni cu un pieptene des deasupra unei coli de hartie.E cam aiureaa, dar da rezultatee :d.ei sunt "ametiti" de la sampon[cei care supravietuiesk] si cad mai usor de pe firul de par. Spala`te asa cateva zilee si vei scapa. Instructiuni clare ai si pe flacon`.:d Succes
In primul rand este recomandat sa anunti personalul de la scoala sau gradinita pentru a se face controale si pentru a se descoperi daca si alti copii au paduchi. Cere totusi educatorilor sau profesorilor sa pastreze discretie, deoarece copilul tau se poate simti foarte rusinat de aceasta problema.
Imediat dupa aceea trebuie sa mergi cu micutul la un doctor pentru a i se administra un tratament care consta de obicei intr-un sampon special cu efect anti-insecticid, non toxic pentru copil.
Am 12 ani si in plus am diriginta si sunt la scoal si aproape toate colegele mele au paduchi si chiar cea mai buna prietena a mea
Da de ce aveti paduchi?
Da-ti cu gaz. E cea mai buna metoda. Si eu am avut. Sa nu-ti fie rusine ca ei in in parul curat. Ia un pansament, impatureste-l si pune gaz pe el si da-ti pe par dar sanu atingi piele ca te arde si te rita. Stai vreo 20 de min cu el in cap dupa spala-te bine si da-ti cu un pieptan cu dinti desi si da-ti si cu niste ulei de masline si piaptana-te din nou. Repeta cu gazul si pune pe cineva sa ti le adune de pe par.
Si eu am avut acum 5-6 ani. Mergi la farmacie si farmacista iti va da ceva. Eu am avut un sampun si m-a dat bunca mea cu petrol Am scapat intr-un final.
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Pai iti sugerez lux-mobil stiu ca este de curatat mobila dar iti face sa-ti straluceasca parul.si te mai si scapa de ei...dar atentie sa schimbi totul sau sa bagi la spalat totul ce e facut din material sa nu-i mai primesti... sper ca te-am ajutat funda
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: