| Andreea_8014 a întrebat:

Buna prieteni, ma simt foarte rau ieri seara am aflat ca a murit o matusa de-a mea straight face Lucrul acesta m-a durut cel mai mult dar faptul ca nu pot sa ma duc la inmormantare a fost groaznic.sad
Problema este ca ori ce as incerca sa invat sau sa scriu nu pot, ma gandesc in alte parti si nu pot sa-mi fac temele sau sa invat. Mi-a mai ramas tema la fizica si sa invat la fizica. Dar nu am cand sa o fac pentru.ca trebuie sa plec la meditatie.(acolo nu o sa inteleg nimic. dar azi trebuie sa ma duc sa-mi arate profesoara de matematica niste probleme)M-am gandit sa-i zic Profesoarei de fizica sa ma ierte ca nu m-am pregatit pentru.astazi si sa-i explic ce s-a intamplat.Credeti ca e bine?

Răspuns Câştigător
| User a răspuns:

Pai da, spune-i profesoarei respective... sigur te va intelegewinking
Condoleante

3 răspunsuri:
| Andreea_8014 explică:

Multumesc pentru.condoleante sad

| mariaw a răspuns:

Ti-ai gasit rezolvarea.intra pe net in fiecare zi si stai absolut cat vrei tu.si pentru fidelitatea ta primesti bonusul de 60 de min in care timpu o sa ti se opreasca in loc...de ce sa faci ceva folositor cand poti sa-ti folosesti timpul pentru pe te plange?batting eyelashes...stim, e mult mai distractiv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intii e bine sa-ti faci o idee despre tema cit de cit si dupa aia recomand sa vorbesti cu profesoara cu singura conditie ca asta sa fi fost primul motiv pentru care nu ti-ai facut tema la obiectul ei si nu uita sa-i dai asigurari ca va fi si ultimul.