| carmenzo a întrebat:

Buna prieteni! Va rog sa imi spuneti ce pot face impotriva plictiselii si a lipsei entuziasmului...pentru ca ies cu prietenul meu, merg la terasa, plaja, cumparaturi, net...toate asta si tot parca lipseste ceva! Adica sigur lipseste ceva dar nu pot sa imi dau seama ce anume! Acum am inceput si eu in sfarsit scoala de soferi si parca ma mai scoate din rutina dar chiar nu mai am idei! Va multumeschappy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt multe pastile pentru depresie, stres etc.

14 răspunsuri:
| tukhey23 a răspuns:

Poi mereu ceva va lipsi.Psihicul tau e obisnuit cu ''rutina'', iti recomand ca pentru. o saptamana. sa mergi singura intr-o tara straina, si vei vedea ce iti lipseste.Nu uita sa mergi singura, asta cu siguranta iti va limpezi... gandirea happy

prfml
| prfml a răspuns:

Monotonia, totul la fel. De exemplu scoala de soferi te-a ajutat, asteapta sa iei carnetul si dupa aceia sa te plimbi cu masina, sa vizitezi locuri noi. Trebuie sa aduci tot timpul ceva nou pentru evitarea monotoniei. Stai linistita ca nu esti singura.

| carmenzo explică:

TUKHEY NU IMI PLACE SA FIU SINGURAsad...MERG IN CONCEDIU IN IULIE IN SPANIA. ABIA ASTEPT. DAR PANA ATUNCI CE FAC?happyALYNholiavo asta nu e depresie nici stres ca nu am nici un stres pe lume de ceva vreme... poate asta e bubahappytrebuie sa imi gasesc un stres!tongue

| tukhey23 a răspuns:

Carmenzo:nu esti singura, app iti recomand india happy, daca nu poti india... israel happy

| gabrielutzu a răspuns:

Desparte-te de prietenul tau, ramai singura, inchide-te in camera ta si da-te cu capul de pereti.

| greg a răspuns:

Rutina face parte din viata.Cauta-ti tu singura idei. Fa ceva nou: ex:mergi la teatru, faceti-va prieteni de cuplu.Sa-mi dai un msg sa-mi zici daca functioneaza.

| al3csa a răspuns:

Eu cred ca depresia face parte din viata de zi cu zi. Si cred ca ar trebui sa faci o iesire:-intr-o tara straina sau undeva unde sa te gandesti doar la tine si la nimeni alt cineva.Sau daca esti destul de pregatita invitati prieteni si prietenele pe la tine si da o petrecere, poate asa o sa uiti de monotomia de care esti inconjurata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta alt prieten

| carmenzo explică:

Supersx mersi esti tare de treabahappy gabrielutzu nici chiar asa... m-ai binedispus la maxim.va tin la curent happypaaa

| anonim a răspuns:

Esti plictisita? inseamna ca nu dedici mult timp acestui site.cu siguranta ca ar fi imposibil sa te plictisesti aici.si in alta ordine de idei, referitor la scoala de soferi, in ce oras locuiesti?laughing laughing

| carmenzo explică:

De ce apare raspuns castigator ALYNHoliavo pentru ca eu nu l-am bifat pe el?

cami
| cami a răspuns:

SI mie mi s-a intamplat asa! pentru ca a trecut mult timp de cand ai postat intrebarea, au trecut de 10 rasp, si el a avut cele mai multe rasp de "folositor" si "inteligent".fiecare intrebare are un castigator!
De atunci mi-am invatat lectia.nu mai vreau sa castige cine nu vreau eu! si aleg rasp mai repede.

| michellita a răspuns:

Daca cu toate astea te plictisesti...inseamna ca ink nu stii ce inseamna rutina cu adevarat...gandeste-te ca viata e scurta, profita de fiecare moment si daca intr-adevar esti indragostita, entuziasmul trebuie sa fie indispensabil. Take care, bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daa! am! dar, eu ce sa zic? ca sint singur si doresc sa fiu iubit de 3, 4, sau 5 ori pe ziii!