| roxyana03 a întrebat:

Buna
Prietenul meu m-a inselat. ne-am desp acum 3 saptamana. acum este cu cea mai buna prietena a mea. cand este cu ea isii bate joc de mine. cand nu este ea, vine ma pupa pe obraz ma ia in brate.sad nu stiu ce sa mai fac, azi i-am primis la aia zisa ce`a mai buna prietena a mea un mesaj. mesaul era "Andreea. Ce vreau sa te intreb este. a Cui a fost ideia aia sa veniti la Alina? Cine la pus pe Andrei sa ma sune sa vin sa ma intalnesc cu el? Andrei nu facea asa ceva, ce vreau sa zic este ca ti-ai pierdut o prietena (pe mine), te-am considerat ca o sora insa m-am inselat, sti cevaMie nu-mi pasa de Andrei ce a ales este treaba lui este viata lui face ce vrea. PE MINE NU MA INTERSEAZA DE VOI PENTRU MINE NU INSEMNATI NIMIC.SINCER VA POTRIVITI SUNTETI LA FEL. nu stiti decat sa faceti rau celor din jur. numi maii pasa nici de TN dar nici de el,. Team considerat cea mai buna prietena si sora. Dar si tu si Andrei sunteti la fel Nu insemnati nica pentru. mine. Nu`ti face griji, cand va vad pe strada Va intorc spatele, sa simtiti si voi ceea ce simt eu, Nu o sa te mai cunosc nici pe tine, nici pe Andrei, incerc sa va UIT. oare am facut bine? el isi bate joc de mine doar cand este cu ea crying. ce sa fac?:*(( niste sfaturii? DAU FUNDA+VOT

1 răspuns:
| birdie14 a răspuns:

Buna.E complicat.Inceraca sa uiti tot ce s-a intamplat; vei vedea ca o sa regreti ce ai spus,asa se intampla cu oricine.Dar un singur lucru este clar: aceste doua persoane iti fac rau si tu trebuie sa le eviti.
Noi nu suntem in masura sa te ajutam cu nimic,doar sa-ti scriem un raspuns, poate fara sens.Fa ce crezi tu ca este necesar.
Bafta si imi pare rau pentru ce se intampla, adica trebuie sa fie destul de greu sa fii tradata de persoanele la care tii.