Da ia-te si tu de el!
de ex: daca mai mergi la bucatarie si se ia de tine spune-i : "acum' caut cascavalul in frigider, vreau sa ti-l bag pe gat"
De fiecare data cand se ia de tine, gandeste repede ceva amuzant si intoarce-i cu aceiasi mondea!
incearca sa vorbesti intr-e timp cu parintii, acesti vor vorbi cu sora ta, si poate se mai rezolva ceva.
Dar sora te nu aude, nu vede niciodata ce iti spune acesta?
Daca da, ce parere are aceasta?
Ai incercat sa ii spui ca te deranjeaza? Daca nu, ar trebui sa o faci.Nu poate continua asa, mai ales ca are 22 de ani si ar trebui sa fie mai matur de atat. Daca totusi nu inceteaza spune-i prietenei tale sau parintilor.
Poate nu o face neaparat ca sa se ia de tine.In general astia mai mari se cam iau de cei mici, ii mai tachineaza si poate nu isi da seama ca exagereaza dar oricum nu e o scuza asa ca spune-i SA TERMINE!
Raspundei cu aceeasi moneda. Eu asa fac cu unchiul meu (in gluma) arata-i k poti s ii zici si uh cate cv
Pune-i mustar in pasta de dinti, machiaza-l cand doarme, paraste-l la sorata cand vorbeste cu fete(poti sa si inventezi ).
Spune-i surori tale urmatorul lucru:
-Ii spui te rog lui {numele} sa nu se mai ia de mine? Eu nu am nimic inpotriva cu el, dar cred ca a intrecut putin masura.
Tare faza cu cascavalul. De obicei se ia de mine cand sora mea e ocupata, sau vorbeste la telefon, sau nu e prin preajma.
Mi-e frica sa nu creada apoi ca nu stiu de gluma. Eu vreau sa glumeasca, dar nu cu aroganta.