| Liora a întrebat:

Probabil ca ati mai citit intrebari in genul acesta si probabil ca pentru unii devine deja patetic dar pentru mine nu este. asa ca oricum o sa postez aceasta intrebare. uite cum sta treaba am 15 ani si de la 12 ani sunt indragostita de vecinul meu, cu cateva luni in urma am inceput sa vorbim putin. adica doar ne salutam, in ultimele saptamani discutia a evoluat putin... O sa spuneti ca ma misc foarte incet. Da. dar asta pentru ca vreau sa fie ceva serios intre noi daca se va intampla. El e genul de baiat cuminte, care nu se tine dupa fustele fetelor, il enerveaza fitoasele si e foarte serios si elevat atunci cand vorbeste cu mine. Daca ma intrebati ce ma atrage la el. raspunsul va fi : totul. nu pot sa gasec un defect la el ( cel putin eu ). E tipul de persoana care are un cerc strans de prieteni, care vorbesc foarte frumos si se comporta toti foarte civilizat. Despre mine... mereu am urat ` iesitul in evidenta ` in stilul in care foarte multi copii ca si mine o fac ( stiti la ce ma refer ). In concluzie :sunt indragostita de un om (aproape ) perfectpentru mine si caracterul meu.
acum :
1) Credeti ca si el se gandeste macar putin la mine?

2) Ce ar trebui eu sa fac?

1 răspuns:
| rapperu a răspuns:

Nuprea