| pisi21 a întrebat:

Buna,problema mea sta asa:am fost cu un baiat timp de aproape 9 ani(pot spune ca in cei acesti ani mia facut multe), acum eu am o alta relatie timp de un an si ceva(tipul e super respector si ma iubeste enorm de mult) dar problema e ca nu stiu sigura daca il iubesc deoarece mie imi sta capul la ex.Dar ex prea sa ne impacam si nu stiu ce sa fac, dau funda celor ce ma ajuta si vot.

Răspuns Câştigător
| AmyAmelie a răspuns:

Situatia asta e prezenta in foarte multe cazuri. Asa se intampla de obicei,o persoana ne trateaza aiurea,ne despartim,gasim pe altcineva care se poarta minunat cu noi si totusi parca lipseste ceva-obisnuinta cu fostul. La fostul nu ar trebui sa te mai intorci pentru ca nimeni nu o sa iti garanteze ca nu o sa iti mai faca fel si fel de faze chiar daca el promite marea cu sarea nu oate sa se schimbe. Actualul te iubeste multe prea mult si tie inca nu ti-au trecut sentimentele pentru ex. Cred ca nu ar trebui sa il ranesti pe baiatul cu care esti acum,pentru ca daca nu ii raspunzi in acelasi fel la sentimente si mai ales daca intr-n tarziu tot ajungi la concluzia ca trebuie sa va despariti o sa ii fie foarte greu. Poti incerca fie sa faci relatia sa mearga,sa pui tot sufletul in tot ceea ce faceti impreuna,fie sa iti cauti fericirea alaturi de altcineva, in orice caz daca te intorci la fostul nu e o idee buna si nici de viitor, poate o sa fie bine o saptamana, o luna si apoi o sa regreti. Ai incredere in tine, meriti tot ce e mai bun.

0 răspunsuri: