Acum oricum e tarziu, probabil esti deja la scoala.Eu te-as sfatui sa iti programezi timpul de seara cand ajungi de la scoala. Dimineata nu iti ajunge! Incearca seara sa inveti la ce e mai usor si lasi dimineata cand esti odihnita ce e mai greu.Inca ceva:nimanui nu ii place sa invete dar stim cu totii ca trebuie.Bafta
Uite, iti dau un sfat. Decat sa stai tu acum in fata calculatorului, mai bine du`te si pune mana pe cartile alea ca sa nu mai fii nevoita sa nu te duci la scoala!
De ce mi-ai dat nefolositor? Doar pentru ca ti`e lene sa te duci sa inveti? Un sfat mai bun de atat, nu stiu cine ti`l va da. Te plangi ca nu ai invatat, ca te asculta, dar in loc sa te duci acum sa inveti, preferi sa stai in fata pc-ului si dupa sa nu te duci la scoala.
Draga mea, eu incercam sa-ti dau un sfat; dar daca tu nu stii macar sa apreciezi lucrul asta, la revedere! Preferi sa stai la pc si sa te plangi ca nu ai invatat, cand vad ca tu ai tot timpul sa faci asta. Chestia e ca nu vrei, sau ti`e lene(tu stii mai bine). Treaba ta!
αηjеlιqυе-Nu am timp sa invat tot ce am, pentru ca am foarte mult. ce nu intelegi? si trebuia sa plec la 10:30 de acasa
La intrebarea care ai postat-o ai primit un sfat pertinent de la "anjelique" si te-ai comportat la fel de de stupid si nefolositor precum ai votat.Si apoi daca vei invata s-au nu problema este a ta si nu a noastra. O zi buna.
La cat te ai lamentat puteai foarte frumos sa inveti adica si eu am istorie geografie fizica si alte porcarii in aceeasi zi.pnm...toti avem da nu ne plangem ca nu putem sa inv adica pentru data viitoare o sa fi iar obosita si poate te intr din c le a predat ultima data
invata la una bine si la restul citeste d cateva ori ca sa ai idee pentru viitor