Mie imi place e frumos,asta e greseli,greseste lumea,mie nu-mi pasa de gramatica chiar daca este importanta ci imi pasa de sentimentele celui care scrie caci daca el nu se simte bine scriind ceea ce vrem noi cum sa ne asteptam sa scrie cu acel element ce vine din inima,adica nici eu nu ma pricep prea bine, dar mai bine sa scriu gresit decat sa scriu ceea ce vor altii iar eu sa raman cu ochii in soare ca ideiile mele nu le folosesc si mereu cand cineva spune ceva urat de spre ficurile mele sau ale altor persoane care sau chinuit la ele eu spun:ESTE FICUUUL NOSTRU SI DACA NUTI PLACE, NUL CITI SI BASTA.scrie caci este ceea ce vrei tu, este imaginatia ta si mai bine o folosesti decat sa asculti comentariile jalnice ale celor ce chiar nu stiu sa scrie. sper sa continui si daca te rooog sa-mi dai pe privat site[uri pe care mai ai ficuri, pentru ca mi se pare ca te exprimi foarte frumos.:d
Mie una mi-a plăcut foarte mult ficul. A fost foarte interesant. Te- aş ruga, ce tot vorbesc eu aici?! vroiam să spun: te implor din adâncul sufletului să nu renunţi la fic! Unora le place, altora nu. Dacă cuiva nu-i place acest fic lasă-l în treaba lui. Nu ştie cât pierde. Eu totusi aş vrea să-l continui. Aaaaaa! Şi încă ceva: Sakura_1833 are dreptate. WE LOVE YOUR FIC!