Eu nu te-am vazut incat sa spun ca ai dreptate sau ca nu ai dreptate,din ce m-m mai documentat si eu conteaza in primul rand simetria fetei umane,primul lucru care il vedem sunt
ochii, gura,simetria fetei =raspunsul este instant te plac sau nu te plac,conteaza si inaltimea =protectie,bratele musculoase,mari,personalitate de barbat hotarat, situatie materiala buna
loc de munca, casa, masina, inteligenta este legata de carcater si personalitate
Pai sa incerc sa imi fac o caracterizare sunt inalt 1.87 cm, slab, ochii multe fete zic ca le plac ochii mei, bratele cat de cat lucrate, dar mie nu imi place cum arat am mustata si am doar 15 ani ai mei nu ma lasa sa mi-o iau de curat sunt curat dar repet nu imi place cum arat ce pot face?
Sa faci culturism, nu cred ca fetele isi spun ca esti urat ai o inaltime foarte buna, man ai doar 15 ani de ce te plangi? vezi de scoala nu de fete, este importanta cariera ta ca om nu fetele
Da am 15 ani dar cand auzi ca cineva iti zice ca arati nasol poti avea si 10 ani ca tot vrei sa schibi ceva sa arati mai bine
E acum nu trebuie sa bagi toata lumea rea in seama, e important fizicul dar nu inseamna ca e o tragedie daca o fata ti a spus asta man
Nu e o tragedie cand iti spune una dar cand iti spun mai multe e o tragedie si plus ca m-am saturat sa tot aud acest lucru
Stiu cum e man ca si eu am patit-o de multe ori, asta e
Citeste o carte
https://drive.google.com/......dIVnc/view
Depinde în ce fel ești urât. Dacă ești gras, oricând poți slăbi cu voință, dacă ești prea slab, la fel, te poți îngrășa. E greu însă să arăți atât de urât la chip încât să zici că într-adevăr, ești urât de-a binelea. Eu cred că e îndeajuns să te îngrijești. În rest, dacă o faci, uite-te și judecă-te tu în primul rând. Fetele alea probabil erau superficiale, cine știe. Mergi înainte și ia în calcul opinia celor care chiar contează pentru tine.
Incearca sa iti schimbi stilul,sa porti alte haine mai bad boy,ceva de genu'.
Ia-ti niste pantaloni de culoare neagra,o jacheta, un ceas de mana, recomandat ar fi sa nu iei blugi rupti.
Fa-ti o alta frizura, una mai calumea, dar nu cu carare.
Pantaloni de culoare neagra port jacheta am si ceas nu prea obisnuiesc sa port
Eu zic sa nu schimbi nimic la tine, esti o bijuterie insa nu ai gasit inca bijutierul care sa-ti stie valoarea si pentru asta nu merita sa te necajesti! Uita-te in oglinda, repeta-ti zilnic ca esti un om minunat, fii tare si nu te lasa doborat de primul "vant" care bate aiurea! Cel mai bun "vant" este acela care iti plimba corabia si nu cel care ti-o rastoarna! Vor veni in viata ta fete minunate, insa trebuie sa ai rabdare; pana atunci lucreaza la mentalitatea ta, la felul cum te percepi, la lucrurile de suflet si mai putin la ce spune X sau Y fiindca ei nu-ti stiu sufletul! Numai bine!
Ce poti face sa arati mai bine? Nu prea multe, poti sa slabesti, sa te ingrasi, sa pui muschi.
Toate fetele iti zic ca esti urat? Poate pentru ca sunt prost crescute si puerile?
Se stie ca fizicul conteaza, e adevarat. Dar mai cotneaza inca 100 de lucruri in alegerea unui partener Nu te desuraja din cauza uneor nesimtite. Cauta fete inteligente care au ceva si in cap.
Adevarul e ca nu chiar toate fetele mi-au zis asta dar asa ma consider si eu
Chiar daca ai fi frate ( si tine cont ca nu am habar cum arati). Crezi ca asta e scopul vietii, sa arati intr-un anumit fel? Eu stiu tipi foarte urati care au iubite, pentru ca sunt carismatici, vorbareti, au incredere in ei, au joburi, etc. Scoala o sa se termine si liceul o sa se termine si multi vor trai in tot dupa mentalitatea unui scolar pana la 30 de ani si vor ajunge niste ratati.
Tine minte atat, pe langa frumusete mai conteaza inca 100 de lucruri
Mda...stai calma nu esti atât de urâtă pe cat zic "fetele".Dar totusi, daca vrei sfaturi:Lasa-ti parul pe spate fac vrei poti sa folosesti săpun "Bioderma".Eu il folosesc si imi face pielea mai fina. Poti sa te machiezi, dar nu mult, gen cu un roz super deschis pe pleoape, putin rimel si niste pudra.Inbraca-de cu rochii(genul adorabil) sau cu blugi rupti si jachete de blugi(stilul mai cool). Poarta-te natural.Eu am renuntat sa ma mai prefac perfecta pentru altii.Acum la simț in largul meu si de cand ma comport in felul meu am mai multi prieteni ca inainte. Încearcă si tu. Sper sa te-am ajutat!
Sunt baiat
Omg...sorry
rrarres întreabă:
Neimportant întreabă: