Pai nu esti obligata sa ii trimiti poze, cu pozele acelea ar putea sa le puna pe site xxx sau sa le arate prietenilor sai, si dupa primesti cereri de la toata lumea, folositi snapchat pentru xxx, daca trimiti o poza nud el o vede si dupa 2-3 secunde poza se sterge automat
) tu de la cine primești cereri, imediat trimiți poze sau cum? Îl poți avea la prieteni și atât. Mai gândiți și voi înainte să vă puneți întrebările astea!
Dă-ne și nouă Facebook-ul tău, să-ți dăm și noi cerere să ne dai și nouă poze.
Intrebare: tuturor celor care iti trimit cerere de prietenie le dai poze nud? Daca e asa, nu e bine.
Degeaba esti virgina,
n-ai pic de demnitatea
fetele din ziua de azi
toalete publice
Zici tu, sunt sigur ca aia care ii dau cerere de prietenie sunt de alta parere
Nu,eu doar banuiesc ca imi va trimite el deoarece este prietenul lui
Sau poate te-a vrajit si e un actor foarte bun
Ce tot scoti limba la mine?
Eu spun sa nu mai trimiti poze cu tine nimanui. S-ar putea sa le posteze pe internet si sa intri intr-o depresie de nu mai sti de tine. O sa iti fie rusine si nu e bine sa suferi.
Nu mai face astfel de poze, fi linistita pentru ca asa e mai frumos si iti sta mai bine.
Daca vrei sa ti cont de ce ti-am spus bine daca nu iarasi bine, sa nu te superi pe mine ca te invat de bine dar nu vreau sa plangi mai tarziu...
Iisus Hristos te iubeste.
ĂLA LA CARE IAI dat poze nud cu tine l-ea aratat si la alalalt si de aia vrea ala sa-i acepti cererea mai bine da-i block
Ia o poza de-a ta si dai google images search si vezi daca apare pe undeva. Oricum nu mai trimite pozecu tine.
Daca nu il placi nu are rost sa îi accepti cererea, daca îi accepti cererea nu este obligatoriu sa îi trimiti poze si lui, îi raspunzi numai daca este necesar.