Hei, stai calma. Si eu am primit "amenintari" de astea de la profi. Ba chiar ca ne si exmatriculeaza. Dar situatia sta in felul urmator. Totul poate ramane doar la stadiul de amenintari, adica niste vorbe si atat sau profa chiar poate face ceea ce a spus. Decat sa risti, caut-o maine, cere-ti scuze impreuna cu cealalta colega si o rezolvati. Asa e cel mai bine. Bafta!
Buna.
Daca nu vrei sa afle parintii, du-te si cereti scuze de la profesor.
Pa, pa.
Stiu si eu faze din astea... dar daca profa e convinsa de cea ce a vazut atunci... si parinti nu o sa te creada ca normal. profu are dreptate *** asta e nu prea ai ce face doar daca nu se lasa dusa cu ceva scuze depinde de profa daca nu suporti consecintele
I-ai un pachet de cafea si niste bomboane cerati scuze shia asta-i tot asa facem noi.
Luati un buchet de flori, duceti-l doamnei profesoare, cereti-va scuze si sigur va va ierta. Dar sa nu repetati isprava!
Cel mai bine e sa ii cumperi un buchet d flori si niste cercei asa nu o sa te mai spuna
Wow in primul rand nu trebuia sa fugii nici mie nu imi place biologa o uras mai ales profa dar... cheamati parinti dc sa i minti chiar daca nu te alsa in ex terbuia sa iti dai seama de asta de al inceput nu cand a fost pre tarziu
heyy invata sa gandesti logic! papa