Sigur ca nu are cum sa ti puna 3 iei o scutire si o arati ii spui ca ti a fost foarte rau, ce vroia sa vii la activitatea extrascolara ca apoi sa ajungi la spital? daca nu intele ca motivul a fost important si ca era o situatie grava spui diriginte i si poate ea va rezolva sau poate colegi au zis doar asa ca sa te sperie. PS:Asa imi faceau mie colegii cand nu veneam la scoala ca cica ma asculta maine...
Nu are cum sa-ti puna 3 pentru ca e activitate extrascolara si nu erai obligata sa participi.In plus, nu ai mers pentru ca esti bolnava, nu pentru ca nu vrei.
Sigur ca nu trebuie sa-ti puna 3, daca ai anuntat-o. Adica nu-mi inchipui ca ai lasat-o aa balta din senin. Unul din parintii tai trebuia sa ia legatura cu doamna profesoara si sa-i explice ce s-a intamplat, aasa incat dumneaei sa-si poata reorganiza activitatea si sa-ti suplineasca lipsa. Nu cred ca ar fi putut fi neintelegatoare in conditiile astea. Daca cumva nu ai anutat-o, atunci pedeapsa nu va fi pentru ca nu te-ai dus, ci fiindca nu ai anutat, fiindca ai fost nepasatoare si, desi a pus baza pe tine, tu ai lasat-o balta.