Am vreo 13 ani de TPU, nu stiu daca am vorbit vreodata prin raspunsurile date dar ma bucur sa vad ca mai suntem cei din garda veche sa ii zic asa, cati am mai ramas, sa speram ca ramanem pana la final
Buna sa îți fie inimioara fata mea,daca dorești te spovedesc online cu plata prin revolut,trecem la ceva serios,majoritatea au familie,copii, câine, pisica, trăiesc în casele altora, uni au și murit, sa le odihnească Dumnezeu.
Eu am aparut pe site prin 2014, si majoritatea celor pe care i-am intalnit la inceput, nu mai sunt activi.
Deci, de acum 15 ani probabil mai sunt doar vreo 2-3 oameni, activi sau nu. Nici pe tine nu te stiu, probabil nu ai fost activa deloc.
Platforma nu e orientata suficient spre socializare, cat sa mentina oamenii si dupa ce isi rezolva dilemele cu preputul, sarcinile nedorite, depresia, Matizul si ce se mai intreaba pe aici.
Intri si tu la cate un utilizator de pe aici, vezi ce arata la profilul lui, scrie sigur de cand a intrat pe acest webiste de 2 lei si 15 bani asta daca intre timp nu sia schimbat adresa.
Daca e careva la care scrie 2009 ca la tine, aia arata ca acel user de atunci se afla pe aici, chair daca tu nu il stii, ori nici el pe tine.
Ai inceput activitatea acum 15 ani, deja esti femeie maritata, copii, zic si eu, desi maritata si copii, sa intri pe TPU nu prea cred deci esti inca singurica, nu ai gasit inca barbatul mortal, ori daca l-ai gasit, se pare ca te-a rezolvat, apoi o disparut, iar tu ai revenit sa iti spui ofu, ori sa nu te plictisesti, ai intrat iar, in asteptarea altui barbat fatal de data asta, cand o sa dispari iar de pe aici, sigur l-ai gasit pe asta fatalu sper sa nu-ti puna capac.
Ray după cum vezi încă e pe aici, din păcate.Presupun că pe el îl știi, dacă nu, mai bine.
Toată lumea îl știe pe Ray (((((:
Din păcate
Și reclama proastă îi tot reclamă
Ce faci, ba?
.-._.-. Foarte bine minunată...(
Tu ce faci frate cum mai ești? Ești bine frate? Cum a fost de sărbători Teai simțit bine?
Multi s-au lăsat.
Ți-ai început, dar nu ai mai intrat de mult.
Multi useri vechi s-au lăsat.
Violeta nu, ea e pe veci pe aici!
Welterweight întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: