Viena, la celalalte am fost, dar si la Viena, si mi s-a parut cel mai frumos:X[nu vreau sa ma laud]. Ciao:*:*
Paris vs. Venetzia...nu stiu ce sa spun ca la Venetzia te poti plimba cu gondolele, iar in Paris poti vedea turnul Eiffel.La Viena nu ai ce vedea . Eu sincer am auzit ca toata lumea merge numai la Paris Pari si iar Paris asa ca acolo as alege
La Paris si la Venezia am fost. In situatia mea, m-as duce la Viena. Daca as fi in locul tau si nu am fost in nici unul dintre orase, m-as duce cu siguranta la Paris. E un oras tare de tot! Eu mi-am propus sa mai ajung pe acolo, dar peste cativa ani. Venezia e un oras ciudat. Nu mi s-a parut extraordinar, insa are un impact deosebit asupra turistilor fiindca e strabatut de multa apa. Cam in 2-3 zile vezi toata Venezia, inclusiv insula Murano si Lido. Pe jos!
La Paris bineinteles! Ador orasul asta! parca e de vis... turnul Eiffel...intr-un cuvant e superb si pentru ca imi mai place la nebunie si limba franceza clar asi alege Parissuuuuuuuullll!:*:*