anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy

Se apropie ziua mamei mele, face 47 de ani si nu stiu ce cadou sa-i iau. Funda+vot pentru cel frumos cadou. :d

Răspuns Câştigător
| Corina a răspuns:

In primul rand, La multi ani, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa pentru a-ti sta alaturi in continuare! In al doilea rand, bravo tie si felicitari, pentru faptul ca te-ai gandit sa-i faci un dar mamei tale, de ziua ei! In ce priveste cadoul, acesta poate fi orice, dar depinde f. mult de suma pe care o ai. Orice i-ai face cadou, mama ta va aprecia nu atat obiectul in sine, ci gestul tau. Totusi, ca sa-ti dau niste exemple, ai putea sa-i cumperi ceva care sa-i foloseasca. Poti alege dintre: o esarfa, un deodorant, o crema, un parfum, o cutie de bomboane, o floare, o pereche de ciorapi, sau obiecte personalizate, cum ar fi: canite, pernute imprimate cu un text scurt, gen: "Cea mai buna mama din lume!", "Mamei mele, cu dragoste!", "Din toata inima, pentru mami!", etc.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce îi place să facă?
Un cadou care să o înveselească!
La mulți ani cu sănătate!
Pa, pa.

| pwp a răspuns:

O esarfa
un parfum
un ruj
un colier

| duta2000 a răspuns:

Cel mai frumos cadou un la multi ani si un sincer te iubesc mama nu altceva te asigur ca o vei bucura cel mai mult, indiferent de cate cadouri va primi

| wildpepsii a răspuns:

Da-i ceva facut de tine, o bluza, da-i bomboane.