| zloreena a întrebat:

Bună, se apropie ziua prietenei mele și nu știu ce cadou să-i iau. Ea este foarte pretențioasă, ba chiar mi-a spus că nu crede că voi nimeri un cadou pe gustul ei. Nu are nevoie de haine sau bijuterii fiindcă are destule *da, asta mi-a spus*. Ce altceva aș putea să-i ofer? Orice idee este bine venită. *Inafară de album cu poze sau chestii asemănătoare fiindcă d-astea îi dă iubitul ei*
p.s. Nu știu dacă am ales bine categoria

7 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Ti-a spus ca nu crede ca vei nimeri un cadou pe gustul ei? Cam urat, ar trebui sa aprecieze gestul si intentia.
Cumpara-i un parfum sau cumpara-i un bilet la un concert sau spectacol la care voia sa mearga de mult sau cumpara-i un abonament din acela de o zi la un SPA sau un salon de infrumusetare.

| zloreena explică (pentru BiuL):

Știu că sună urât, dar ea nu vrea să dau bani pe ceva ce s-ar putea să nu-i placă

| OnuOnulică a răspuns:

Ceva de îmbrăcat.

| neutrino a răspuns:

Incearca cu o masina nemteasca, rosie, daca spui ca bijuterii are destule.

| zloreena explică (pentru neutrino):

De ce i-aș lua o mașină?

| rememberme24 a răspuns:

Fa si tu o poza cu cei mai buni prieteni ai vostri + prietena asta a ta si inrameaz-o. cumpara o felicitare si scrie ceva emotionant despre prietenia voastra...sa fie cuvinte spuse din inima acolo.Sigur o sa aprecieze cadoul asta.Ce dar este mai potrivit decat ceva care sa-ti aminteasca mereu de prietenii dragi tie + cateva randuri scrise de inima nu de creier?

| Dodgge a răspuns:

Se pare ca aici este vorba de fite nu de o prietenie, cred ca i-ai atrage atentia daca nu i-ai da nimic.