Daca fata e HIV pozitiva, a sangerat si tu ai cea mai mica leziune a buzelor sau cavitatii orale exista un risc minim de a fi luat virusul. Nu e mare, dar nici zero.Vei afla peste minim 6 luni facandu-ti un test.
Nu cred ca se poate decat daca sangele ei a ajuns in contact cu alta rana deschisa de a ta deci cu sangele tau, dar herpesul e un virus si asta poti sa iei si tu cred si odata facut in viata poti sa-l faci si alta data pe un fond de imunitate scazuta a organismului deci spune-i fostei prietene sa se puna la punct cu imunitatea organismului ca sa nu mai faca herpes si nu te mai saruta si tu in acele momente de plina activitate a herpesului mai ales daca nu il trata cu antiherpes sau ceva pentru el. poti sa-l iei si sa nu se manifeste la tine numai cand scade imunitatea sau esti mai bolnav cu ceva o gripa puternica etc. deci ai grija ce saruti de acum.
Micurutza era vorba de un simplu herpes la buza. Pe ala nu-l ai toata viata ca alte herpesu de "jos"
Poi daca ea avea doar un simpl herpes nu cred ca se poate lua asa ceva.in primul radn daca ea ar avea virusul si iar sangera buza daca u ai avea niste leziuni sangeroase pe buza s-ar putea transmite dar sansele sunt minime...pentru a se transmite virusul trebuie pe putin 2 litri de saliva si intru sarut nu cred ce se foloseste atata saliva...