| Userdereglatii3344 a întrebat:

Buna seara, acum 2 zile mama mea s-a dus la cimitir și a găsit pe mormântul bunicului meu niste pene negre groase care erau puțin astupate cu pământ și a mai găsit și o lumânare topita pe mormânt.Ce poate sa insemne?
Sper sa primesc un răspuns pentru a mă lămuri cu aceasta situație
Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu inseamna nimic.
Frecvent gasesc pene de pasari in curte, mai ales cand sunt ciori sau alte specii care sunt teritoriale si se bat intrele ele, rupandu-si penele.
In ce priveste lumanarea topita, cu siguranta a trecut o alta ruda sau prieten care a aprins o lumanare si la acel mormant, in amintirea celui decedat. Un lucru de altfel foarte firesc pe care-l facem mai toti cand ajungem dupa un anume timp la cimitir, sa prindem lumanari si pentru cei pe care i-am cunsocut, respectat, iubit samd.

| johnnny123 a răspuns:

Nu este suficient "să însemne" doar că o persoană cunoscută a trecut pe la mormânt și aprins o lumânare și că o cioară și-a pierdut două pene când zbura prin zonă?

De ce simți nevoia să cauți și niște semnificații ascunse care de fapt nu există, de parcă ai trăi în anul 1540?

| mi25 a răspuns:

Eu merg la cimitir si pe langa mormintele familiei aprind lumanari si la foste cunostinte apropiate.
Cat despre pene - uite asa se manifesta bigotismul.