| doar.pt.voi. a întrebat:

Acum ca roata timpului a mai tesut inca un an, iar cristalele fulgilor de nea intregesc magia sarbatorilor, sa ne bucuram alaturi de cei dragi noua, de minunea vietii, de darurile mosului si sa asteptam increzatori clipele viitorului!
Va doresc multa sanatate, fericire si tot ce va doriti sa vi se implineasca!
Sper ca Anul 2011 sa fie mai bun, mai darnic decat 2010.

Toate cele bune,
Cu drag, Alexandra (Doar.pentru.voi).

9 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Cred ca e cea mai frumoasa urare pe care am auzit-o puppy dog eyes. Multumim la fel!

| pwp a răspuns:

Un An Nou Fericit love struck

| tania77 a răspuns:

Multumesc de urari si eu iti doresc multa sanatate, fericire si cat mai multe realizari in anul 2011.La Multi Ani!

| Blackwoman27 a răspuns:

Un an nou fericit si mula sanatate si impliniri

| heise a răspuns:

Foarte frumos din partea ta. Si tie la fel! Iti / va doresc sa aveti grija cu ce persoane te / va imprieteniti, sa luptati pentru visele tale / voastre, sa nu spuneti niciodata " nu pot ", ci doar continui ce ai / ati inceput. Va urez ca persoana ce va fost stalpu' de baza sa fie cu sufletul si gandul la voi! Sa apreciati ce va daruieste familia si sa nu da-ti cu piciorul la un nou sentiment, o noua treapta ce trebuie tranversata-n viata! Stiti acel proverb " Nu stii cea ai pana nu pierzi ", sa nu faci greseala mea. Sa va paste un an la scoala fara asa de multi... (sa nu zic, poate stric ce am zis pana acum :]]) Sper sa fiti alaturi de parinti si sa impartasiti lumii talentele si ideeile voastre, indiferent de cat de trasnite sau nefolositoare voi le credeti! Sa arati in 2011 ca un suflet de copil poate sa lupte pentru o cauza nobila, mare! Puterea nu depinde de "statut", ci de om! Hai sa ne facem parintii mandri! Un an nou fericit, multa sanatate ca sa puteti continua ce ati inceput! La multi ani Romania! cu drag, Andreea. happy

| Melissssa a răspuns:

Multumim!
Foarte frumos di partea tabig hug
Pls funda asa de sarbatorii!big grin

| ღAnaღ a răspuns:

Esti o dulce si iti multumim...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte frumoasa vorbe iti doresc toate cele bune tie si familiei tale, sa ti se indeplineasca toate dorintele si visele si fie ca noul an sa iti aduca numai bucurii.
Multa sanatate, bucurie si iubire cu drag Alexandra :Xtongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felul tau de-a fi ne face sa zambim happy foarte frumoasa urarea ta, se vede clar ca este scrisa din suflet, doar pentru noiwinking
Multumim frumos, la fel si tie, Alexandra! happy