| Cozmin160497 a întrebat:

Buna seara. Acum o luna am spart un aparat de jocuri de noroc, touch-ul cumva doar. Am dat avans 10 milioane ca sa nu se ajunga pe la politie sa mi se faca dosar penal dar nu inteleg o chestie. Intre timp proprietarul a dat comanda de alt touch si care a fost si montat, cand am intrebat cat face mi-a trimis o poza cu o factura din 2022. Logic, acum cand a schimbat nu trebuia sa primeasca o factura? Nu cea din 2022, ca orice se ieftineste in timp... O cunostinta mi-a zis ca costa 15 milioane, proprietarul 25.

2 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Mai contează? Zi mersi ca nu ai fost nevoit sa dai ' examene scrise " pe la Gaborie! Și ai scăpat de un Dosar penal asa aiurea!
Stai cuminte boss ca nu merita sa ajungi la " Facultate " aiurea!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu de unde ideea asta ca totul se iefteneste in timp, ca doar noul tochscreen nu are cum sa mai coste cat costa acum 2 ani, dimpotriva poate fi dublu la pret fiindca au crescut preturile enorm, in toata lumea.

In orice caz, inselatori aeste la factura prezentata, ca ti-a aratat-o pe aia din 2022, in loc pe cea noua si aici trebuie tu sa insisti sa vezi factura.