| MariaIoana a întrebat:

Buna seara all. Nu stiu ce sa fac, caci totul depinde de mine. Locuiesc, cu sotul meu, in Anglia din luna februarie.Nu imi place aici, nu pot sa ma obisnuiesc. Mi'e dor de casa. Mi'e dor sa aud bufnitele noaptea, vara cand dorm cu geamul deschis, mi'e dor sa fiu trezita cu un ciripit frumos de randunele si alte minunatii, mi'e dor de greieri, mi'e dor inclusiv si de croncanitul ciorilor, care mi se pareau candva enervante si nu credeam ca le voi duce dorul. Mi'e dor de tot ce inseamna ACASA - ROMANIA.
Fara sotul meu am stat doar o saptamana, o eternitate pentru noi. Acum, a venit cu ideea sa merg acasa, sa stau cu tata (e singur caci de o saptamana a plecat mama in germania), sa merg la munca si uite asa am reusi sa strangem un ban in plus, caci chirie nu am mai plati(aici platim 500de lire/luna), iar cheltuielile s'ar reduce la o singura persoana. El fiind sofer de tir si oricum ne vedem abia duminica, ar putea sa doarma in cabina, dus...este peco, sau chiar acolo la firma, cantina la fel.
Nu stiu ce sa fac... sa merg, caci nu e mult pana la Craciun, atunci ar veni inapoi definitiv si el, sa nu merg?
Degeaba vorbesc cu el, imi spune mereu ca e decizia mea. Dar nu am nici cea mai mica idee ce decizie sa iaustraight face
Voi? Ce parere aveti? straight face

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Te inteleg foarte bine si mie imi lipseste tara,in mod exagerat.
Daca ai sansa sa pleci,pleaca.
O sa-ti lipseasca,e adevarat,sotul tau, dar te va calma si linisti faptul ca macar esti acasa!
Pana la Craciun nu mai este mult, nici 6 luni, trec repede!
Hai, mergi ACASA!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Lora a răspuns:

Pai si-asa va vedeti o zi pe saptamana,iar tu duci dorul casei,plus ca in iarna se intoarce si el, nici n-as mai sta pe ganduri, as face rapid bagajelele.O seara faina!

| emima a răspuns:

Eu zic sa mergi si sora mea s-a intors fara sotul ei din Cipru si daca vine la iarna definitiv nu o sa mori atata timp

Întrebări similare