| FaraNumeCaiMaiBine a întrebat:

Buna seara, am 27 de ani, sunt intr-o relatie cu un barbat care are 31 de ani, an trecut am avut 2 relatii dezastruoase din care imi zice el ca am ramas cu traume, dar in opinia mea nu cred ca sunt traume ci realitatea, va povestesc pe scurt situatii din care astept. Un sfat sau o parere din voastra.Ei sunt 2 gemeni de 31 de ani si o sora de 33 de ani care are la randul ei 2 copii, iubitul meu care se lauda ca el chiar vrea o familie cu mine ca in sfarsit a gasit femeia perfecta cu care vrea sa ramana ma face sa ma simt ca sunt pe ultimul loc, el lucreaza in alt oras de luni pana vineri, vine doar pe weekend acasa, el locuieste cu fratele geaman si parintii in aceeasi curte, de jumatate de an este aceeasi situatie, ajunge vineri noaptea vine la mine, dimineata la prima ora pleaca la ai lui si ramane la ai lui, apoi duminica noaptea mai vine cateva ore la mine si pleaca iar catre job, in fiecare saptamana cand vine le face pachet nepotilor plase intregi de dulciuri, bani, ii imbraca, le cumpara cadouri, ii posteaza non stop pe retelele de socializare, in schimb cand vine la mine imi aduce o ciocolata africana o sticla de vin si una de apa pe care le bea tot el, are mereu pretentia sa ii cumpar cadouri sa ma duc cu plasele pline mereu la el, eu am un copil din casatorie de 6 ani, a fost mos nicolae ia adus un ou kinder o punga de chipsuri si o ciocolata africana apoi sa vad pe tik tok ca nepotilor le-a dat pe langa cadourile de mos nicolae si bani iar acum le-a dat comanda de minge de 2 milioane nepotului de 8 ani si nepoatei de 12 ani ia luat kit de unghii care a costat 4 milioane, iar eu cu ziua lui de nastere am cheltuit 12 milioane, stiu ca nu ar trebui sa reactionez asa dar la mine mereu se vaieta ca nu are bani dar cand e vorba de familia lui mereu are bani. mereu are timp mereu e fericit ij schimb cu mine nu are timp nu are bani si imi aduce numai reprosuri, plus de asta el a ridicat casa impreuna cu fratele lui si ma are inca cativa ani de muncit ca sa termine casa, casa care nu ii va ramane lui ci fratelui si cumnatei lui, de cand sunt cu el, petrec cu el maxim 16 18 ore pe saptamana restul e plecat cu serviciul si la ai lui, niciodata nu sta o zi intreaga cu mine fara sa ii sune pe ai lui, pe fratiso pe sorusa, ii suna pana si pe camera sa le arate ce gatesc ce mancam, am iesit de 2 ori cu el la pizza in toata relatia si atunci l-a sunat pe fratele lui sa ii arate ce mancam, radea cu el in telefon glumea, cum a inchis apelul sa inegrit la fata si l-au luat durerile subit de gat de cap ca sa plecam, in permanenta o aduce pe cumnata in discutie ca cumnata ii cumpara lui nu stiu ce cadou, ca cumnata facu nu stiu ce tocanita, ca cumnata sparge la lemne, ca cumnata il penseaza ca ii schimba lenjeria dupa pat, oare chiar eu exagerez din cauza traumelor cum zice el sau el se foloseste de lucrurile astea ca sa ma faca pe mine sa tac si sa inghit?

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu pot sa cred ca exista pe lume asa tampiti!
Stai calma ca tu nu ai nici cea mai mica problema si ai in totalitate dreptate.
Felul in care se comporta cu tine dovedeste ca el de fapt nu te iubeste, este cu tine numai ca sa aiba o relatie, sa nu fie singur!
Si asta la inceput... gandeste-te cum se va comporta peste 10 ani cand veti fi casatoriti.
Nu vreau sa te dezamagesc dar esti intr-o relatie infecta!
Ti-as zice sa-i arati comentariul meu poate se va schimba dar nu cred ca pentru prea mult timp.
Ceea ce face cu fratele si sora lui este exagerat, e ca si cum i-ar idolatriza, asta e un fel de boala iar fara ajutorul unui psiholog nu va trece peste asta, iar el niciodata nu va recunoaste ca are problema asta, deci daca ramai cu el asteapta-te la o viata de calvar! Nu-ti fie teama ca vei ramane singura, desi nu prea cred, dar chiar de ai ramane mai bine sa suferi de singuratate decat sa fi sluga unui idiot care nu stie sa iubeasca si sa aprecieze ce are langa el, iar suferinta langa el ar fi mult mai mare! O zi frumoasa iti doresc!

| asdfer a răspuns:

Ai un copil de 6 ani și ai 27 de ani.

Alt bărbat ca ăsta NU te acceptă.

Dacă îl lași pe ăsta așa cum este, altul nu mai găsești.

| asdfer a răspuns:

Dacă tu vrei să îi faci un bine lui mai bine părăsește-l că el nu are nevoie de o femeie cu copil de 6 ani.

Tu caută unul care are și el copil și e divorțat.