| CdeMetal a întrebat:

Buna seara, am depresie de la despartire dar si de la viata mea in general, as dori niste sfaturi cum sa fac sa scap.

Răspuns Câştigător
| anonim1920 a răspuns:

Buna! Te poti apuca de un sport, poti face multe activitati, iti poti face un prieten/o prietena si sa petreceti timpul impreuna.Viata e frumoasa, nu meriti sa suferi.Nu are rost sa suferi, mai ales din dragoste.Nu stiu sincer daca esti baiat sau fata, dar iti dau un sfat la mod general.In legatura cu depresia din cauza -vietii tale- incearca sa faci lucruri care iti plac, care te pasioneaza.Sa mergi la alergat, sa dansezi.Vei uita de tot. Poti incepe sa meditezi, te ajuta foarte mult sa scapi de energiile negative.Si baieti/fete sunt pe toate drumurile.Da, poate ca ai tinut foarte mult la acea persoana, dar gata, gandeste te la lucruri pozitive, sunt 8 miliarde de persoane pe lumea asta, nu e capat de lume.Nu stiu ce varsta ai, dar daca ai sub 18 ani, nu ar trebui sa te afecteze foarte mult asta, trebuie sa ti traiesti copilaria, ca ai timp. Daca ai peste 18 si relatia a fost chiar serioasa incearca sa te pui pe tine pe primul loc, o/il poti face sa regrete(te ajuta foarte mult sentimental). Aranjeaza te, fa ti curaj si treci peste.Viata trebuie sa ti o faci tu frumoasa.Nu altcineva! Totul depinde doar de tine. Poti incepe chiar de maine sa iti schimbi viata si sincer o sa vezi schimbari foarte mari.O sa ai incredere mai multa in tine si n o sa mai fii trist/a.Incearca sa renunti o perioada la socialmedia, si eu am trecut printr o perioada in care ma comparam cu fete editate de pe Instagram si sufeream ca de ce eu nu am pielea ca ele.Pt ca 99% din tot ce e pe retelele de socializare e fake.Da, deci in concluzie, ar trebuie sa te apuci de ceva sport, daca esti fata, te poti machia etc, asculta muzica cu un vibe bun.Lasa totul in urma.Mediteaza,fa yoga.Sa ai o zi plina de activitati, picteaza, ocupa ti mintea cu altceva? Sper ca te am ajutat! Nu are rost sa suferi dupa cineva! Chiar daca ti a facut mult rau.Asta este, lumea oricum in ziua de astazi este rea si nu ai ce sa faci.Incearca sa te schimbi tu(o zic intr-un sens bun), sa ai o energie pozitiva.O zi buna!❤️❤️

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Pai nu te închide în tine indiferent cât ar fi de greu.
Trebuie sa fi conștient ca atâta vreme cât ești sănătos și în picioare toate se rezolva.
Și relațiile vor veni, si greutățile vor trece, iar trecutul rămâne în urma.

Încearcă da mergi la sala sau la alergat ca să te obosești și sa îți ocupi timpul. Vorbeste cu rudele sau prietenii, cheamă la tine, ieși cu ei.Mergi la munca/școală și da randament cât de bun.Comunica și socializează iar când obosești ia-ți răgaz și te relaxează și singur.

| SilentRain a răspuns:

Aruncă -te de pe un pod înalt.
Păi depresia nu-i un cămătar de care te achiți și scapi... rahatul ăsta e mai serios de atât
Fă-ți banii și mergi la un pisholog daca vrei sa "scapi "

| carevaescu a răspuns:

Nu te izola de lume, mananca sanatos, ocupați mintea cu ceva interesant, fa ceva util tie si celorlalt si fa sport.

| pisc0tel a răspuns:

Manele.