| tigroiul726 a întrebat:

Buna seara. Am emotii la examenul auto, vreau sa mi se raspunda clar daca tigara ajuta la stres si la emotii sa pot trece peste proba practica sau daca are vreun efect o pastila antistres. Va multumesc!

9 răspunsuri:
| Tudy000 a răspuns:

Ia niste Magnerot macar o luna chiar si dupa examen o sa te simti linistit si excelent, poti sa-l iei inainte de culcare sau cand te trezesti sa aiba efect in timpul zilei, daca nu ai fumat pana acum, chiar nu are rost sa te iriti.

| DovleacTurbat a răspuns:

"vorbește" cu tine însuți, ce emoții? E tot om ca și tine. Nu ți face nimic, nu te bate, nu te înjură. Îți dă niste indicații pe care trebuie sa le respecți, dacă nu înțelegi, îl mai întrebi odată fara frică. Gândește te că e un prieten pe care trebuie să îl duci din A in B. Cam asta vrea el să vadă, dacă începi să te bâlbâi și să îți tremure mâinile pe volan, va sta și el încordat și pregătit să intervină în orice secundă (îți scad șansele de reușită instant), in schimb daca te vede sigur pe tine, se va relaxa și el.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu lua pastile de nici un fel ca te fac adormit si risti sa pici examenul nemaiavand puteresa sa iei decizii in fractiuni de secunda.
Dormi bine in noaptea de dinaintea examenului, culca-te de la 9 ca sa dormi multe ore si creierul sa-ti fie odihnit. Nu bea alcool in ultimile 48 de ore, ca sa dai randament maxim.
Succes la examen!

| Campan_Denis_1982 a răspuns:

Nu ajuta tigara, e doar un efect placebo pe care ti l da, cel mai bine ar fi sa mergi la examen si sa asculti cu atentie de indicatiile politistului

| DeMicUnCălător a răspuns:

Fumează înainte să dai examen. Te va ajuta

| Mavni a răspuns:

Tigara este o mare porcarie. Vei ameti de la ea. Peste stres, va fi si mai rau.
Peste proba practica vei trece doar daca esti pregatit. Daca nu, ajuta sa mai iei niste ore de condus.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu recomand tigara, fiindca am vazut oameni care au lesinat sau li s-a facut raut de la fumat, chiar inainte de examen.
Nici alcoolul sau drogurile, nu sunt recomandate, ca risti sa ti se faca dosar penal pentru ele daca ti se iau probe, sau poti sa te comporti ametit.

Ajuta enorm odihna, dormit 9-10 ore in noaptea de dinainte de examen. Fa un dus pe la 8 seara si culcarea sa fie de la 9 ca sa fdormi multe ore, sa ai creierzul si corpul odihnit si atunci stresul este minim, iar puterea de concetrare maxima!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Tigara nu ajuta.
Pastila nu stiu.

| alexandrztefan a răspuns:

Bună! În primul rand, îți urez succes la examenul auto.

Dacă ești deja fumător, țigarea poate doar sa te calmeze pentru câteva minute, dar nimic mai mult.

Îți spun din experienta, am luat examenul a patra oara pentru ca picam de fiecare data din cauza emoțiilor. Eu conduceam bine în timpul orelor, dar in momentul când vedeam polițistul lângă mine nu mai știam care e ambreiajul și care e frâna.

Trebuie sa te concentrezi și sa te gândești ca polițistul e doar un om ca noi ceilalți și ca rolul lui e sa te ajute sa îți iei permisul, nu sa te încurce. Fii atent la comenzile lui, condu cu grija, ochii în 4 la trecerile de pietoni și semafor, acorda prioritate.

Pe mine m-a Sedative PC, este și destul de ieftin, 13 lei 15 pastile. Ia 3-4 zile înainte câte 3 pastile pe zi (dimineața, prânz și seară), iar înainte de examen cu jumătate de ora ia 2. Pe prospect scrie sa iei mereu câte 2 de 3 ori pe zi, dar nu recomand. Mi se pare prea mult.