| TheGirlInBlack a întrebat:

Buna seara.
Am intrat la multe categorii, sa vad cam cum sunt, si am observat ca la o anumita categorie este un nivel ridicat de HATE, si ma intrebam de ce este atat de mult hate acolo?
Categoria despre care vorbesc este categoria "religie"
Am observat ca atat ateii, cat si crestinii se cearta si se provoaca si ataca reciproc.
De ce nu ne putem intelege cu totii?

26 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Fanatismul te face sa vorbesti doar subiectiv, acolo este doar problema. Din cate am observat si eu,, ateii si-o cauta primii, dar crestinii baga 'zazanie', este circoteca mare pe zona religie.

| T0T a răspuns:

Pentru că viața unora e o glumă proastă

| LoveSleep a răspuns:

Ateii și creștinii se ceartă de când s-a inventat religia. Sau credința.
Lasă-i să se certe în continuare și vezi-ți de treabă.
Dacă chiar vrei să schimbi ceva, schimbă-ți poza de profil.

| TheGirlInBlack explică (pentru LoveSleep):

Dar ce are poza? Mie imi place.

| Clorox a răspuns (pentru TheGirlInBlack):

Si mie imi place happy

| minrest a răspuns (pentru LoveSleep):

Ateii exista de foarte putin timp, cam 300 de ani. Oamenii nu sunt capabili sa dezvolte singuri filozofii intregi, si atunci sunt constransi sa isi aleaga din filozofiile disponibile. Iar pana acum vreo 300 de ani, toate filozofiile erau religioase.

| LoveSleep a răspuns (pentru minrest):

Nu știam, am presupus că oameni care nu credeau în vreo divinitate existau mereu.

| TheGirlInBlack explică (pentru Clorox):

happy

| Clorox a răspuns (pentru LoveSleep):

Cine vorbea laughing

| Mayhem666 a răspuns:

Obisnuiam sa intru si eu acolo destul de des, dar de ceva timp nu am mai intrat (poate doar ocazional), exact din acest motiv. M-am saturat sa ma tot cert cu unii si cu altii. Prefer mai mult categoriile "Conversatii" si "T/A", macar aici gasesc lucruri mai interesante si uneori amuzante, decat sa tot vad certuri si contradictii. Daca nu mai prea intru acolo, nu inseamna ca mi-am schimbat principiile si ideile, alea tot vor ramane, iar eu voi ramane tot ateu in continuare.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Peste tot e alb vs negru. Intr-o lume perfecta toti s-ar intelege cu toti dar nu exista asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Certurile vin de la faptul ca, suntem diferiti
iar daca am fi cu totii la fel viata ar deveni plictisitoare
uneori trebuie sa iti exprimi si opinia chiar daca nu e corecta si sti ca vei primi hate, dar totusi daca o faci, fa-o in limita bunului simt ..nu cred ca, exista loc in care se primeste mai mult hate decat pe Facebook dar na..nu am accesat acea categorie dar m-ai facut curioasa

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Nu putem sa ne intelegem din cauza cerebelului(ateii) iar la credinciosi din cauza ca le place sa se contrazica foarte mult incat ajung sa creada exagerat acele minciuni debitate tot de ei cum ca exista dumnezeu bla bla

| Cliar a răspuns:

Mereu o sa existe "razboaie", e ca si cum m-as duce la categoria jocuri pc/online si as spune : "AMD vs NVIDIA" laughing Direct mega hate si cearta ce iese la raspunsuri laughing