Din pacate, cand intri pe site, ori dai de certuri intre harciog si restul lumii, ori de certuri intre flav si restul lumii, ori de cereri de rezumate la rezumatele unor carticele.
Mai dai si de intrebarile idioate pe care, cu 10 minute in urma le-ai respins la moderare.
Iar cand apare o intrebare interesanta, care starneste polemici si dezbateri, vin repede adminii si o sterg.
Deci, la ce sa mai intri? Numai ca sa afli ultimele noutati in materie de masturbare si de dimensiuni anatomice? Pas!
Ah...si sa nu mai vorbim de postarile pe care chiar nu le intelegi pentru ca userii ori n-au nicio tangenta cu ortografia, ori sunt prea drogati ca sa mai fie capabili sa exprime o idee clara.
Numiti-ma naiva dar eu tot raman la parerea mea ca sunt pe acest site unii useri care ii fac cu adevarat cinste.Nu o sa dau nume ca sa declansez simpatii sau antipatii dar eu personal ii apreciez foarte mult pentru ca sunt de un ajutor real.In fond sunt unele intrebari care chiar sunt serioase si nu merita raspunsuri intepate sau intr-o doara.Asta e esenta TPU pana la urma.
Sunt intrebari care sunt formulate asa de prost, incat de abia iti dai seama care e intelesul, sunt intrebari ortografiate execrabil, sunt intrebari nerusinate de-a dreptul sau pur si simplu intrebari prostesti, puse din cauza plictiselii. La toate aceste intrebari, nu consider ca merita sa raspund.
Felicitari arfnaxur... Un raspuns de nota 10...Bravo. Sunt total de acord cu tine.
Buna, pun pariu ca acum pe chat sunt mai multe persoane, nu numai 2-3 dar nu am chef sa vorbeasca pentru ca in minutul urmator vor posta o intrebare la Dragoste si Sex, singura categorie valabila pentru unii(doar pentru unii). Adevarat ce zice ardnaxur:"Deci, la ce sa mai intri? Numai ca sa afli ultimele noutati in materie de masturbare si de dimensiuni anatomice? Pas!"la inceput era mai frumos, dar acum, pe baza raspunsurilor noastre apar noi polemici, pe baza unei vedete, sau a unui film, si pana la urma, chiar nu inteleg de ce, inainte nu ne certam, inainte descopeream lucruri noi pe chat, care ne tineau mai mult timp ocupati decat niste banale certuri...si eu am intrat la diferite ore si aproape in fiecare zi pe chat, de la revelion incoace am vazut ca nu prea mai etse frecventat asa de mult, prima data am crezut ca-i din cauza revelionului, ca multi sunt pe la case straine in nopatea dintre ani, dar a continuat si a 2-a si a 3-a si tot asa...pentru ce bun? unii si-au aflat raspunsurile la intrebarile de la categoria de mai sus ai au parasit complet site-ul.
DA! De o mie de ori, da, am vazut si eu multe intrebari fara nici un inteles, fara nici cea mai mica urma de ortografie.am tot sperat ca tinerii acestia vor invata ceva de la cei care le raspund, dar, spre uimirea mea, am vazut ca cei cu unele raspunsuri intelegente, primesc,, Stupid". De ce? Pentru simplul motiv ca ii deranjam, ei asteptau cu totul altceva!