anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de cat mai multe sfaturi si pareri,va rog frumos! Problema mea este ca m-am indragostit de dentistul la care am mers pentru a-mi inlocui niste plombe! In timpul vizitelor,mi se parea ca ii plac,ca e mai mult decat ar trebui! La ultima vizita,nu doar ca a fost mult mai amabil ca de obicei,dar mi-a si pus mainile pe umeri, desi nu mai facuse asta pana atunci! Nu cred ca si-a dat seama ca eu il plac pentru ca fiind foarte timida nu am putut sa ma manifest in nici un fel si nici nu cred ca era cazul acolo la cabinet! Nu as fi vrut sa fiu penibila! Dupa ce am incetat sa mai merg la cabinet(dar nu imediat, dupa vreo 3 saptamani,pana am reusit sa imi fac curaj),l-am sunat pe nr-ul de fix al cabinetului,i-am spus cine sunt,l-am intrebat daca isi mai aminteste de mine si raspundul lui a fost `da`!

Apoi i-am spus ca am o problema dar nu dentara,e ceva foarte important si trebuie sa vorbesc cu el! I-am cerut nr-ul lui de mobil! Spre suprinderea mea,a refuzat sa mi l dea si a insitat sa ii zic problema. Intr-un final i-am spus asa `problema mea e ca m-am indragostit de tine`.a scos un sunet sa zic asa-ca si cum ar fi fost placut surpins si dupa o pauza de cateva secunde,mi-a spus

`imi pare rau,sunt intr-o relatie` iar la finalul conversatiei a spus` daca ai vreo problema vin o la cabinet, noi suntem aici`! Dentistul este foarte tanar! De ce dupa ce mi-a dat de inteles ca ma place, a reactionat asa la telefon? E posibil sa fi gresit eu spunandu-i asta la telefon? A fost un gest penibil? In fata nu as fi putut sa i-o spun vreodata. Ce as putea sa fac in continuare?

Pentru ca sunt indr-adevar indragostita de el!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auch! Cred ca cel mai bine ar fi sa renunti la serviciile lui oricât de bune ar fi si sa încerci să-ți negi sentimentele, nu e bine sa insisti ca sa nu ajungi sa intri în belele mai mari. Dragostea asa cum apare, asa și dispare în timp, trebuie doar sa negi ceea ce simți pentru el și sa nu mai mergi la cabinetul lui ca sa nu te simți stânjenita în prezenta sa. Take care!

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Ai facut bine ca ai fost sincera cu el la telefon si i-ai spus ca iti place de el. El este probabil intr-o relatie si nu e disponibil.

| sensualus a răspuns:

Pai si daca are iubita, vrei sa i rezolve danturahappy

| Alexandra4500 a răspuns:

Ce este si dragostea?