| mary88 a întrebat:

Buna seara.Am o intrebare ciudata.Am născut acum 2 luni și de atunci oamenii au tupeul sa îmi spuna in diferite feluri ca fata mea e neagra, chiar si prietenii.Eu sunt creola și ea e putin creola, nu va ganditi ca e chiar neagra.Ma deranjeaza pentru ca se spune asta despre ea de când s-a născut și ce va fi când va creste,când va pricepe, poate o va deranja, poate o va afecta. Azi cineva a fost tare nesimtit, am pus la inima desi incerc sa nu.Voi ati patit asta, cum le-ati da peste nas? Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Eu nu am copii încă, dar în primul rand mi-as schimba grupul de prieteni dacă as fi în locul tău.

Nu trebuie sa pui la suflet astfel de răutăți. Oameni educați și buni nu i-au în considerare astfel de aspecte și mai ales sa le și verbalizeze.Iar treaba pe care trebuie sa o ști tu e ca, nu e o jignire culoarea pielii decât în ochii oamenilor rasiști.
Iubeste-ti fetita și fi mandra de ea.

2 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Oamenii comenteaza fel si fel de lucruri si isi permit sa dea sfaturi fara sa fie cerute. Asa sunt oamenii. Majoritatea nu sunt educati si din pacate nu aveam ce sa le facem. Nu baga in seama strainii. Te afecteaza comentariile pentru ca lasi tu sa te afecteze. Daca nu o sa bagi in seama, or sa se simta ei prost. Daca prietenii tai fac astfel de afirmatii, inseamna ca nu iti sunt prieteni.

| MorcovMajestic a răspuns:

Intreba-i si daca e neagra ce, esti rasist? Sa vezi ce raspund. O sa bagi frica in ei. Dar de ce vezi in asta ceva negativ? O spun pe un ton aiurea? Oricum s-ar putea sa se mai deschida la culoare cand creste si daca nu nu e o tragedie trebuie sa o educi in asa fel incat sa nu o atinga rautatile oamenilor