| ochiverzi91 a întrebat:

Buna seara, am o mica problema. Nu ma pot abtine de la mancare! Sunt foarte pofticioasa, iar asta ma face sa pun in greutate sad Intrebarea mea este: Cum pot face sa ma abtin de la mancare? Ofer funda si voturi pentru raspunsuri. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| mariaanna a răspuns:

Buna.si eu am aceeasi problema ca si tine,dar eu fac asa. daca am pofta de ceva dulce, mananc, dar in cantitati acceptabile.imi cantaresc caloriile! daca azi am mancat o prajitura seara incer sa nu mai mananc mult.mananc fructe sau un peste slab.toata faza esta sa nu depasesti nr. de calorii pe zi! eu am in permanenta fructe pe masa si cand trec pe langa ele mai iau cate o buatica.si asa imi trece si senzatia de foame si pofta de dulce.toata treaba este sa nu mananci in cantitati mari, decent! si ai sa reusesi, capul sus si mult succes. sper ca ti-am fost de folos si pate mai vb

5 răspunsuri:
| EvolutionDeejay a răspuns:

Vino cu mine la sala ca iti voi demonstra tot ce e nevoie.
si apoi mai vb.

| ochiverzi91 explică (pentru EvolutionDeejay):

Ce gentil esti, merg si la sala, doar ca nu ma pot abtine de la mancare happy

| EvolutionDeejay a răspuns (pentru ochiverzi91):

Problema mare nu ai draguta. doar tipu de mancare pe care il ai
pofte avem cu toti dar fiecare are felul lui si tipul lui. in ceea ce priveste kg nu e problema. eu am 75 de 5 ani la rand si am papat multa verdura. ceea ce iti spun e ca ar trebui sa incerci si u si mergi in continuare la sala ca faci bine. sper ca ti-am fost de ajutor.
dar pentru. a te ajuta ar trebui sa iti vad frigideru ce papi cum papai cand si in ce fel si apoi iti voi spun ceea ce trebuie sa faci. acum nah totu depinde numai de tine. pop happy

| ochiverzi91 explică (pentru EvolutionDeejay):

Esti tare simpatic, ti-a mai spus careva?

| EvolutionDeejay a răspuns (pentru ochiverzi91):

Mersi mult