| Young27338273 a întrebat:

Buna seara am sa VA DAU O VESTEE deci azi când tăticuțul meu a venit acasă am văzut că a ASCUNS CV in mașină (știți că v am mai povestit eu că el e taximetrist...in fine ) APOI când am MERS DUPA BRAD i-am spus că nu mă simt prea bine și îl aștept în mașină (el NU știa că când A VENIT ACASĂ l am VĂZUT CA A ascuns cv V in spate ) in fine și l am așteptat să de-a de-a colțul străzii apoi coborî eu mă duc în spate și ce credeți? Bai nene era chici ce? Un telefon (de la Nokia ce e drept dar nu asta contează are android 13 adică cred că are că nu m-am uitat decât să văd ce e ei poate să aibă și 12 că tot bine (nu am a vrut sa se vada asa că nu l am desfăcut...) Ei bine na nu știu exact nu am apucat sa vad decât că scria "Nokia" și G20/Sau C20 nu știu exact oricum amu doua cred că au actualizare /vor avea la android 13 adică cred nu știu oricum Altex NU COMERCIALIZEAZA Telefoane care au sub ANDROI 11! Așa și apoi îl văd pe tata și mă prefac că vars sa nu mă irie la întrebări și sincer sa fiu chiar am vărsat un pic bleakkk.
Da și cam asta e na vedeți vedeți ce am primit de la "Moș Crăciun"

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

Bravo tie puiu tatalui felicitari, sa-l stapanesti sanatos.

| Young27338273 explică (pentru raMLesS):

Mulțumesc mult Crăciun fericit alaturi de cei dragi numai bine

8 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

Wtf...wow

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uat da fac ****...

| Young27338273 explică (pentru anonim_4396):

Ai e Crăciunul o data în PS se scria Wtf

| Arakiss a răspuns:

... poate e cadoul pentru amanta... si te bucuri degeaba laughing
ai rabdare sa ti-l dea mai intai

| anonim_4396 a răspuns (pentru Arakiss):

rolling on the floor

| Young27338273 explică (pentru Arakiss):

Nu nu e că azi dimineață l am găsit sub brad " de la Moș Crăciun"

| Young27338273 explică:

Un Crăciun fericit alaturi de cei dragi va doresc numai bine seara frumoasa în continuare toate cele bune