| O.pustoaica. a întrebat:

Buna seara.Am si eu o problema.Am doi colegi la scoala care mereu se iau de mine si comenteaza de cum arat si alte lucruri desi eu nu le fac nimic, din contra, ma port cat de cat frumos cu ei.Cum as putea sa ii fac sa ma lase in pace, cum sa scap de ei? Unul dintre ei a vrut sa fie cu mine si eu l-am refuzat si cred ca de accea se poarta asa, iar celalalt este rau cu toti.Sunt clasa a 7a.Va rog sa imi dati cateva sfaturi.Cum ii indepartez de mine? Daca si voi ati fost in situatia mea cum ati scapat de cei care va faceau rau?
Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| sasha a răspuns:

Imi e greu sa recunosc sad dar baietii se maturizeaza mai tarziu asta e motivul pentru care se comporta asa, incearca sa nu ii bagi in seama sa le arati ca nu te afecteaza faptele lor asa se vor plictisi si vor inceta... si eu am fost tot asa ca ei happy big grintongue

4 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

Fii si tu mai tupeista si poarta-te mai urat cu ei. Ia-te si tu de ai, da-le mereu cate o replica la tot ceea ce spun, leaga-te si tu de aspectul lor fizic s. a. m. d sau daca nu, ignora-i total. fa-te ca nu auzi orice ar spune. Una dintre aceste doua variante ar trebui sa fie buna. Succes!

| honestlyidc a răspuns:

Da, cam am fost in situatii de genu.Sincer,tipu pe care l-ai refuzat o fi cam afectat, bietu.Solutia nu e sa te comporti frumos, cel putin nu in cazuri de genu.Iti zic eu.Cu cat te vad mai sensibila si mai okay, cu atat mai mult profita sau iti bat joc. Ia o atitudine mai indiferenta, poarta-te nasol cu ei si arata-le ca nu au nici o influenta asupra dispozitiei tale whatsover. Si sa nici nu aiba, sincer! Esti mai buna de atat. da-i in stii tu unde laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te iei la cearta cu ei, le faci jocul si vor continua sa se lege de tine. Examineza-i putin, descopera alte lucruri despre ei. Apoi, cheama-i undeva si spune-le intre 4 ochi sa inceteze. Vor incepe sa rada iar tu le zici ca ai bun simt si nu divulgi lucruri despre ei(importante)winking. Se vor simtii cu musca pe caciula, putin jenati(asta daca respect). Daca vor continua, divulga ce stii!
Desi acest santaj are sanse de reusita, nu ti-l recomand. Cea mai buna soltutie este sa-i ignori si sa tratezi lucrurile pe care tii le zic cu superficialitate.

| oana_6281 a răspuns:

Nu-i baga in seama,,