anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara!
As dori sa ma sfatuiasca careva in legatura cu un fel de patanie ce am avut parte in aceasta seara...
e vorba de trotinetele electrice, mai pe scurt o masina era sa ma buseasca din plin fiindca eram pozitionata intre prima si a 2a banda si unul ma depasit prin dreapta si a si turat-o ca sa zic cu un 50km la ora, eu avand 25, iar lipseau practic cativa milimietri si ma lua. Acum doresc sa ma ajute careva sa ies din starea asta de soc ca pentru mine e ca si cum am avut noroc si moartea a trecut pe langa mine si am vazut-o la propriu. Nu stiu la ce sa ma gandesc si cum sa iau situatia asta. Ca pe un noroc? Sa zic ca D-zeu a zis ca nu-i timpul? ma gandesc nasol rau.
Eram si eu pozitionata rau si nu m-am asigurat cum trebuie, chiar trebuie sa fiu mai atenta dar ala nici n-a oprit, m-a claxonat de 2 ori, era primul in fata la semafor si nici nu s-a uitat sau sa intrebe daca sunt ok. Un barbat din masina de pe banda stanga ma intrebase daca sunt in regula in rest celalat de parca nici nu avea vina, dupa ce ca n-are voie sa depaseasca asa prin dreapta si chiar sa fie prudent plus ca eram inte 2 benzi. Nu era nici spatiu suficcient si tot a turat-o.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Despre trotinetistii care circula pe strada si ajung intregi acasa eu am o vorba... "Prost sa fii, noroc ca mai existi". Sa iti fie invatatura de minte. Trotineta a ajuns un pericol extrem pe strazi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să eviți urmărlle unui astfel de eveniment posibil, dacă vârsta și situația financiară îți permite, îți faci o asigurare de viață și accident.

| Drimmero a răspuns:

In primul rand ai circulat intre benzi, nici nu te-ai asigurat, voi nu aveti ce cauta cu trotinetele pe sosea, sunt extrem de periculoase si imprevizibile, am vazut destule accidente provocate de trotinesti vs masini unde aveau vina in intregime. Altadata sa circuli ori pe marginea drumului langa bordura, ori pe bordura in cazul in care sunt benzi speciale pentru biciclete, trotinete, etc. Mergi inainte, e doar o sperietura si o invatatura de minte sa circuli cu atentie in primul rand si in patratica ta.

| Wr3nch a răspuns:

Trebuia sa stai pe marginea drumului nu intre benzi

| Goete a răspuns:

Cine ti-a spus ca n-are voie sa depaseasca pe dreapta? In oras este permis, nu ai te ce sa cauti cu trotineta pe alta banda dexat cea din dreapta, doar daca esti pozitionata pentru a urma directia de pe acea banda, cand benzile se separa.
Cine te-a depasit pe dreapta n-a procedat corect pentru ca a fost imprudent si n-a pastrat o distanta de securitate, dar nu pentru ca nu putea depasi pe dreapta, tu fiind pe cealalta banda.

Răspuns utilizator avertizat