Pe AliExpress NU se da nici o comanda, se cumpara si se achita imediat, online.
Ali express este o platforma internationala care nu accepta joaca cu rambursul, de aceea esti obligat sa platesti integral lucurile CUMPARATE si abia dupa ce primesc banii de la tine, marfa pleaca din magazia lor, durand intre 4 si 8 saptamani sa primesti marfa, ca vin cu cel mai iefti mijloc de transport, din china.
Produsele sunt de calitate slab/proasta, ca sunt toate facute in China pe bani putini.
Atentie: tot ce depaseste valoare de 100 dolari este purtator de taxe vamale si TVA in Romania.
Ei sunt serioși. Da la cat durează transportul și cine știe pe unde mai ajunge pachetul tau eu parca nu as lua lucruri așa scumpe.
Numai prostii vorbește Violeta. Produsele nu sunt de calitate slaba, din potriva. Ai șansa sa găsești mai calitativ decât in Romania.
În schimb subscriu ce ti-a răspuns suntserios. Nu te băga la sume atat de mari mai ales pe Aliexpress. Dacă nu vine colet greu ajungi sa primești banii înapoi și vor cauta motive N sa nu mai dea. După 10 dolari nu plângi cine știe ce. După 300 dolari eu cred ca o sa cam plângi.